Sommarhoroskop för alla stjärntecken 2021

Tre vänner skrattar och är glada i solen på ett fält av solrosor.

Foto: Unsplash

Sommaren är snart här! I vårt sommarhoroskop kan du läsa om hur din ekonomi, hälsa och ditt kärleksliv påverkas av stjärnorna under sommaren. Här är såklart horoskop för alla stjärntecken!
3:16

Efter reklamen: Stjärntecken som passar ihop

(3:16)

Vädurens horoskop

Väduren är självständig och framåt, fylld av initiativkraft och energi. I sommar kommer du dessutom att utveckla din andliga sida, och du upptäcker nya skapande talanger hos dig själv. Idéerna tycks aldrig ta slut, och ofta känner du ett slags bubblande entusiasm inför alla nya möjligheter.

Kärlek: Det blir en nytändning mellan dig och din partner, ni lyckas förvåna och överraska varandra på positiva sätt. Är du singel blir det också stora doser romantik. Du blir förälskad i någon du träffar på någon form av möte eller fest. I mitten av augusti kommer du att veta om det blir något hållbart för framtiden.

Hälsa: Du tar satsar på hälsan, och bestämmer dig för bra dagliga rutiner. Att börja varje dag med en stunds meditation och därefter en rask promenad i friska luften ger ny energi. Dessutom experimenterar du en hel del med kosttillskott och intressanta näringsrika livsmedel.

Ekonomi: Din kreativitet leder till ekonomisk framgång. Du kan tjäna pengar på saker du inte trodde på från början, det kan vara något du målar eller skriver, eller en idé som du säljer in till någon annan. En och annan spelvinst kan dimpa ner i mitten av sommaren, och de pengarna hamnar direkt på nöjeskontot.

Oxens horoskop

Den envisa, målmedvetna oxen får inte den lugna sommar som planeras. Det blir tvärtom massor med nya saker att ta tag i, och du fortsätter din utveckling mot att bli mer självständig. Dina intressen måste vägas mot andra, och du har svårt med kompromisser och att foga dig i andras regler.

Kärlek: Du har stark utstrålning, är ovanligt flirtig och kan bli kär flera gånger, men frågan är hur djupt det blir. I regel tröttnar du när den första spänningen har lagt sig, och krav och förväntningar kommer in i bilden. Om du har en partner behöver ni ge varandra mycket egen tid. Glöm allt som liknar ägande och svartsjuka. Störst harmoni är det i augusti.

Hälsa: Det är viktigt att se sambanden mellan kropp och själ. Missnöje leder till kroppsliga spänningar och konstiga symptom som kommer och går, så lägg märke till vilka sammanhang som får dig att må bra och vilka som skapar olust. Hälsan vinner på att du är ärlig, och vågar göra förändringar om det behövs!

Ekonomi: Trevliga extrapengar kommer in från flera håll och varför inte satsa en del av dem på boendet. Kosta på den där renoveringen du drömt om, och gör en del av jobbet själv, eller byt ut den malätna soffan som du länge retat dig på. Det är väl värt kostnaden.

Hit ska du åka på semester – enligt ditt stjärntecken

Tvillingarnas horoskop

Att göra flera saker samtidigt är typiskt för Tvillingen. Du är mångsidig men splittrad, snabb i både tanke och handling och mår allra bäst när du kan vara spontan. I sommar är humöret på topp, för tempot växlas upp och det händer mycket oplanerat som du glatt kastar dig över.

Kärlek: Du är känslomässigt kluven, och är du singel har du flera korta förhållanden som snabbt svalnar. Din känslor fladdrar lite hit och dit, så lova inte för mycket. Kanske vill du hellre ha vänskap än en ny passion? Om du däremot redan har ett förhållande tuffar det på i behaglig harmoni, och allra bäst är det i augusti.

Hälsa: Du känner dig ibland som i en virvlande storm av stress och aktiviteter. Det är roligt men påfrestande, eftersom mycket spänningar byggs upp. Skapa mer lugn och balans genom att minska på kaffet, dricka lugnande örtte och meditera varje dag. Stärk också immunförsvaret med extra vitaminer och mineraler.

Ekonomi: Korta utflykter till loppisar och auktioner kan leda till fina fynd som du kan sälja vidare om du vill. Däremot ska du akta dig för att satsa stora summor på spel. Ett erbjudande om ett jobb med högre lön och status kan komma som en glad överraskning. Ta reda på alla villkor innan du bestämmer dig!

Kräftans horoskop

Du är intuitiv och superkänslig. Ditt hem är en trygg oas där du laddar batterierna, men du sitter inte inne och trycker under några längre perioder. Tvärtom, din sommar präglas av optimism, skapande och nya idéer. Du vågar visa vem du är och bryr dig mindre än vanligt om vad folk ska säga och tycka.

Kärlek: Du trivs med din partner, inser hur värdefullt det är med kontinuitet, någon du litar på och kan ha kravlöst vardagsmys med. Är du singel dröjer det innan du träffar någon som det stämmer med, men i augusti händer det saker. Du faller för en utåtriktad och pratsam person, och det blir något riktigt bra mellan er.

Hälsa: Du går ofta till överdrift med mat och dryck om du är emotionellt uppe i varv. I början av sommaren inser du att det är dags för nya vanor. Det handlar dock inte om att leva superstrikt. Ät hyfsat nyttigt och helst regelbundet, men späk dig inte, för det klarar du ändå inte i längden.

Ekonomi: Ditt sinne för affärer är bättre än någonsin, och du får pengar från flera håll. Några stora utgifter som du varit nervös för klaras mirakulöst. Det som blir över spenderar du friskt – du är generös mot både dig själv och andra. Om du ska låna ut en summa, så var noga med att skriva kvitto!

Lejonets horoskop

Du är en ledartyp som som gillar att ta plats och synas. I sommar håller du nog en lägre profil än vanligt, och tålamod behövs. När det tar emot, så handlar det oftast om omständigheter du inte kan kontrollera, eftersom de berör andra människor. Acceptera det här lite knackiga som blir ibland och gläds åt de framsteg du trots all gör.

Kärlek: Du tar seriöst på kärleken. Personer som utmanar och spelar spel har inget att hämta hos dig. Inleder du en relation blir det med någon äldre än du själv som du på något sätt beundrar. Har du en partner inser ni hur mycket ni behöver varandra. Lojaliteten prövas och banden mellan er stärks. Störst harmoni finns i juli.

Hälsa: Gamla synder i form av dåliga vanor och nonchalerade symptom kommer ikapp och kan göra att du känner dig matt och halvrisig lite då och då. Hushåll med dina krafter. Sätt inte igång en massa nya projekt och ta aldrig ut dig helt! Du behöver inte alltid prestera på topp.

Ekonomi: Du har gott självförtroende och litar på din förmåga att manövrera bland ekonomiska toppar och dalar. Det blir mest toppar som tur är. Att köpa och sälja ger fina vinster, speciellt i augusti. Du tjänar också pengar på en hobby eller ett extraknäck, och där kan du få förfrågningar om framtida uppdrag som verkar mycket lovande.

Jungfruns horoskop

Som person är du noga med detaljer och tänker efter innan du gör något. Det präglar även din sommar som i mycket handlar om att göra upp planer inför framtiden. Som vanligt är du seriös och vill ha en nyttoaspekt i allt. Litet trögt går det, men du är ihärdig och klarar hinder med ren envishet.

Kärlek: Du träffar mer folk än på länge. Det handlar ofta om personer yngre än du själv, och ni deltar i olika slags grupper eller föreningar. I juli träffar du en lågmäld, andligt inriktad person som genast tar plats i ditt hjärta. Det uppstår kärlek mellan er, och det är nog du som tar initiativet. Har du en partner engagerar ni er i ett gemensamt projekt som utvecklar er relation.

Hälsa: Du har en del energidippar i sommar. Även om du försöker med nyttiga dieter och roliga motionsformer, så ger det inte den kick du söker. Du får acceptera det och ta det lite lugnare. En meditationshelg kan vara precis det du behöver. I slutet av sommaren återvänder krafterna, och du går in i hösten med optimism.

Ekonomi: Snabba lån, dyra avbetalningar och övertrasserade konton finns det inte plats för i ditt liv. Du börjar få en ny syn på det materiella, och väljer bort status i form av yttre lyx. Istället nöjer du dig med det du verkligen behöver, och överskott ger du gärna bort till välgörande ändamål.

Så får du relationen att hålla – enligt ditt stjärntecken

Vågens horoskop

Du är social, diplomatisk och rättvis. Konflikter försöker du släta över så gott det går, i din värld ska alla vara glada och hålla sams. Ofta är du ett slags kitt som håller ihop vänkretsen eller familjen med din förmåga att se allas behov. I sommar behövs den egenskapen, för folk hamnar i luven på varandra, och du får reda ut det.

Kärlek: Om du har en partner är ni ofta upptagna på varsitt håll, men njuter desto mer av de stunder ni lyckas hitta tillsammans. Söker du en ny kärlek så hittar du den i samband med jobb eller ideellt engagemang. Det är dock hinder i vägen. Kanske blir du förälskad i någon som är upptagen. Störst chans till harmoni finns i slutet på augusti.

Hälsa: Du är mer i rörelse än på länge, och det mår du bra av. Trötthetsperioder beror på att du har för många trådar att hålla reda på och att du ger ut för mycket av dig själv rent socialt, samtidigt som du tar in andras energi. Avsätt tid för dig själv med jämna mellanrum, så du inte blir dränerad!

Ekonomi: Du får betalt för tjänster du gjort någon tidigare. Det handlar om pengar du inte räknat med, och det är tur, eftersom du har många utgifter. Det blir också en del impulsköp som du gör bara för att det är roligt, för att få en kick. En påstridig person bråkar lite om pengar, och där får du användning för din diplomati,

Skorpionens horoskop

Du har stark intuition och perfekt observationsförmåga. Din intensitet och utstrålning gör intryck på alla du möter, och den här sommaren är ingen undantag. Du har ett finger med i varje spel, får ökat inflytande och blir en person att räkna med. Självförtroendet stärks.

Kärlek: Du har så fullt upp med annat så du prioriterar inte kärleken. Det är också så att din utveckling inte är helt i samklang med din partners. Ni drar åt olika håll, och båda behöver nog ha lite egen tid ibland. Det är också viktigt att ni verkligen pratar ut om vad ni vill. Om du är singel träffar du någon i juli via ett jobb eller annat uppdrag.

Hälsa: Du gillar att hjälpa andra med diverse må bra-tips. Dessutom tar du hand om din egen hälsa på ett föredömligt sätt. Sommaren passar bra för att göra en riktig detox. När du renar dig från allsköns skräp och gifter som lagrats i kroppen kan gamla krämpor lindras eller rentav försvinna. Du hittar också en träningsform som du trivs med.

Ekonomi: Du är ovanligt spendersam. Ska du köpa något blir det alltid dyrare än väntat, eftersom du vill unna dig det bästa, och du njuter av statusprylar. Glädjande är att någon typ av förhandling eller stor affär går i lås. Allt går din väg, men det är mycket papper som ska skrivas. Ta gärna hjälp av experter!

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skyttens horoskop

Skytten är aktiv, rastlös och har ett stort frihetsbehov. Du är också spontan, rakt på sak och gillar inte konstlade fasader. I sommar ska du gärna träna på att ta det lite lugnare än vanligt. Var inte uppbokad precis hela tiden utan ha också en tom, händelselös dag någon gång ibland!

Kärlek: Du blir blixtförälskad i en spännande och färgstark person. Det säger klick eller rentav pang, och känslorna går inte att styra. Ni blir snabbt ett etablerat par. Har du redan en partner blir det mer passion även mellan er. Ni bryter mönster och rutiner och ser varandra med nya ögon. Bäst fungerar kärleken i mitten av sommaren.

Hälsa: Du oroar dig för närståendes välmående. Men det är dags att ta hand även om egna småkrämpor. Diffusa symptom ska inte nonchaleras. Det kan handla om ryggen, leder, värk som kommer och går. Det går inte att träna bort, utan du kan behöva hjälp av massör eller naprapat. Naturen har också en helande inverkan, så var utomhus så mycket du kan.

Ekonomi: Dina tillgångar ökar. Troligen får du in en klumpsumma retroaktivt, något du väntat på men som suttit fast. I början av sommaren är du dessutom involverad i ett samarbete som ger vinster, förutsatt att du bevakar dina intressen istället för att låta andra styra. När hösten kommer står du på plus.

Stenbockens horoskop

Jordnära, ambitiös, strävar ständigt mot toppen – det är Stenbocken i ett nötskal. Du tar saker på allvar, kanske ännu mer än många tror, och du har höga krav på dig själv. Även i sommar har du ett antal nyttiga planer som du inte avviker från. När det hakar upp sig har du tålamod nog att vänta in ett bättre tillfälle.

Kärlek: Du och din partner har gemensamma åtaganden, delvis av ekonomisk natur, som binder ihop er. Ni stöttar varandra i alla lägen. Passion som börjat slockna flammar upp igen. Är du singel söker du någon som är lik dig själv, men det blir precis tvärtom. Du förälskar dig i en person som är din raka motsats, och ni träffas i juli-augusti.

Hälsa: Du lever sunt och prövar gärna gamla huskurer. Du intresserar dig för hälsofrågor rent allmänt och vill öka din kunskap. Hur behandlar man ohälsa i olika delar av världen, hur fungerar kinesisk akupunktur, tibetansk örtmedicin, indisk ayurveda – du lär dig massor och är beredd att testa allt av ren nyfikenhet.

Ekonomi: Du har balans i ekonomin, och inkomsterna motsvarar utgifterna. De pengar du får över lägger du gärna på resor, böcker eller utbildning. Du kan gå en kurs online, och dina nya kunskaper kan påverka framtida jobb. Du är öppen för allt, stänger inga dörrar. Du får också in pengar i form av ersättning för något du gjort tidigare.

Vilken Disneyskurk är du mest lik? Ditt stjärntecken avslöjar dig

Vattumannens horoskop

Oberoende är väldigt viktigt för dig. Du vill inte gå med strömmen utan ifrågasätter hellre normer och regler. Nu har du varit inne i en period när mycket handlar om plikt kontra frihet, och det kan ha känts lite tungt. Sommaren innebär en vila från mycket som gnagt i dig, så våga ta ut svängarna och njut av dagen!

Kärlek: Du får perioder när du känner dig förälskad i allt och alla, känslorna väller fram och du vill omfamna hela världen. Är du singel kan du träffa ditt livs kärlek, just för att dina emotionella skyddsbarriärer luckrats upp. Om du har en partner är det viktigt att ni verkligen ser varandra och ger komplimanger. Ta inget för givet. Bäst fungerar kärleken i juli.

Hälsa: Folk omkring är krassliga på olika sätt, och det påverkar även dig. Det finns också några hypokondriker som stjäl din energi. Drabbas du själv av något handlar det förmodligen om tänder, leder, ryggen eller andra hårda strukturer i kroppen. Kosta på ett besök hos tandläkaren och mjuka upp stela leder med massage eller yoga.

Ekonomi: Plottra inte bort dina tillgångar utan investera långsiktigt. Se gärna över sparande och lån, och byt bank om du är missnöjd med din nuvarande. Det blir också någon typ av kontraktsskrivande som ger vinster till dig, även om det dröjer. Du tillhör dessutom dem som kan håva in några små spelvinster.

Fiskarnas horoskop

Fisken är känslig, drömmande och fantasifull. Du tar in omgivningen med hull och hår och engagerar dig alltid i andras väl och ve. Ibland måste du dra dig undan för att inte översvämmas av alla intryck. I sommar är du dock mer rastlös och äventyrlig än vanligt. Något nytt är på gång, och du är full av förväntan.

Kärlek: Man kan säga att du är kär i kärleken, och du ser ofta genom rosafärgade glasögon. Är du singel blir du förtjust i flera personer men i augusti faller du på allvar för någon som är kreativ, rolig och intensiv. Har du en partner är sommaren perfekt för er som funderar på förlovning, giftermål eller att förnya era löften till varandra

Hälsa: Du tänker mycket på hälsan, men hur sunt lever du? Ditt fysiska mående går upp och ner, och du måste hitta en medelväg mellan utsvävningar och självspäkning. Tänk också på att du är känslig för alla slags gifter och kemikalier, så rensa bort det du kan och satsa på rena och naturenliga varor.

Ekonomi: Du spenderar glatt dina pengar och litar på att du kommer att få det du behöver. Och du har lite tur med ekonomin i sommar. Kanske dimper det ner en vinst eller du får en värdefull present. Människor är generösa mot dig, och du ger tillbaka i din tur. En affär som involverar familjen/släkten blir också lyckad.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Quiz: Har du koll på rymden? Testa dig här!