1:33

Veckohoroskop 1-7 november 2021


Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

En kärleksrelation kan bli mer stabil, men också komma med ökat ansvar. Resor och studier ligger bra till resten av året. Speciellt tillsammans med vänner eller grupper du delar gemensamma intressen med. Satsa på att förverkliga dina mål och drömmar.

Mitt råd: Lägg in en högre växel.

Oxen

20/4–20/5

Du kan finna en ny motivation och en djupare mening som passar bättre in på din livsstil och levnadssituation. Var öppen för att vidga horisonten med annorlunda perspektiv på tillvaron. Öppna dig för nya intryck och våga gå vilse.

Mitt råd: Investera i din skönhet och låt detta synas på utsidan också.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Nymånen den 4:e bjuder på nystart i förhållanden med kollegor. Sök dig till rätt samarbete. Du får inspiration och växtkraft genom umgänge med mogna och erfarna personer. Det blir också lättare att lösa problem och hitta de rätta lösningarna.

Mitt råd: Prata mer känslor och ventilera.

Kräftan

22/6–22/7

Nymånen står gynnsamt för dig den 4:e och lyser upp ditt kärleksområde. Du kan få djupare insikt om vad du söker i en partner och i ett förhållande. Gör justeringar som passar bättre in på dina behov och drömmar. Dags att hitta rätt i kärleken!

Mitt råd: Lycka är harmoni mellan dig och ditt liv.

Lejonet

23/7–22/8

Nymånen den 4:e passar för nystart i privatlivet och harmoni hemma. Sätt familjen och privatlivet i centrum. Ett ökat ansvar kan komma som kräver mer självdisciplin. Läget passar för att skapa hållbara strukturer som du kan bygga vidare på i familjelivet.

Mitt råd: Satsa på bättre balans i vardagen.

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Nu börjar en bra tid för korta resor och miljöombyten. Kontakten med grannar och syskon kan fungera bättre än vanligt, men det finns risk oväntade överraskningar som du inte räknat med. Se upp med konflikter i slutet på veckan. Var följsam och öppen för kompromisser.

Mitt råd: Enkla lösningar.

Vågen

23/9–22/10

Det är inte helt lätt att få ordning på relationerna, men om du öppnar dig för nya möjligheter kan vad som helst hända. Våga drömma stort och få plats med planer, tankar och positiva strukturer som känns utvecklande. Odla dina intressen.

Mitt råd: Känn efter vad du mår bäst av.

Skorpionen

23/10–22/11

Nymånen sker i ditt tecken den 4:e. Finn nya vägar till hälsa och välbefinnande. Undvik onödiga utgifter och investeringar med pengar som du inte har råd att förlora. Förnya kring drömmar och mål. Gör en framtidsplan.

Mitt råd: Berika livet med skaparglädje och själslig inspiration.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Venus står i ditt ekonomiska område några månader framåt. Håll koll på dina utgifter och gör bara investeringar som känns helt rätt. Det kan lugna ner sig på jobbet. Du får mer tid över för avkoppling och återhämtning. Din kreativa energi kan få en ordentlig skjuts framåt.

Mitt råd: Ta fram lekfullheten.

Stenbocken

22/12–20/1

Venus står i ditt tecken från den 5:e november till den 5:e mars 2022, och bjuder in till skönhet, kärlek och goda relationer. Utveckla ditt kärleksliv och partnerskap. Din positiva utstrålning får uppskattning från omvärlden. Ta tacksamt emot det som kommer nu.

Mitt råd: Fånga dagen!

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Bjud in syskon, grannar och goda vänner på fest och ge dig ut tillsammans med vänner på spännande äventyr som utmanar vardagstristessen. Upptäck områden som utvecklar nya intressen och perspektiv. Bättre balans mellan arbete och fritid!

Mitt råd: Upptäck mer inom dig.

Fiskarna

20/2–20/3

Utveckla vänskap och gruppgemenskap. Du kan skapa bättre balans mellan dina drömmar, ideal och materiella tillgångar. Det blir lättare att göra det bästa av varje situation. Din intuition är också stark och kan guida dig i rätt riktning.

Mitt råd: Förvänta dig att bra saker kommer att hända.