1:33

Veckohoroskop 11-17 november 2021

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du vill ha glöd och intensitet i allt du gör. Ibland tar du risker bara för att få lite spänning i tillvaron, det som är förutsägbart och vanligt räcker liksom inte för dig. Ettekonomiskt problem löser sig tack vare andras hjälp.

Oxen

20/4–20/5

Ett problem du länge funderat på tycks lösa sig av sig själv men det dyker också upp nya komplicerade frågor. Låt ingen stressa dig till att fatta beslut som inte har hunnit mogna inom dig själv! Det får ta den tid det tar.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du dras åt olika håll och har ovanligt svårt att bestämma dig. Kanske lika bra att ta det lugnt. Problem på jobbet måste du hantera med stor diplomati. Det pågår mycket under ytan, och du vill inte reta upp någon i onödan.

Kräftan

22/6–22/7

Du är kreativ och tar gärna tag i olika projekt. Små eller stora saker – du hanterar allt så bra som det bara går. Din positiva inställning smittar av sig på folk omkring dig och en relation som varit knepig fungerar nu mycket bättre.

Lejonet

23/7–22/8

Du har ett praktiskt eller tekniskt problem som måste lösas snabbt. Be genast om hjälp om du känner att du inte klarar det själv! De behöver din tid till roligare saker som att umgås med alla som står i kö för att träffa just dig.

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Du delar med dig av både tankar och känslor. Det visar sig att en av dina bekanta har samma funderingar som du ni har alltså mer gemensamt än ni vetat om. I kärleken sker en positiv utveckling. En resa blir oväntat romantisk.

Vågen

23/9–22/10

Du håller på med många olika saker och får inte så mycket tid för nöjen och avkoppling. Ofta gör du mer än du behöver eftersom du vill att alla ska bli så nöjda som möjligt. Du är väldigt generös både ekonomiskt och känslomässigt.

Skorpionen

23/10–22/11

Du är rastlös och vill att det ska hända något nytt. Det är bra för dig att byta miljö ett par dagar. Dessutom deltar du gärna i tävlingar av olika slag. Du stimuleras av konkurrens och har nerverna under kontroll när det verkligen gäller.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du intresserar dig för andliga och filosofiska frågor. Samtal med vänner gör att du förstår mer om både dig själv och tillvaron i stort. Däremot har du inte så bra koll på det praktiska, och du har en tendens att glömma viktiga möten.

Stenbocken

22/12–20/1

Du tänker långsiktigt och känner optimism inför framtiden. En osäkerhet som du brottats med håller på att försvinna. Något som rör utlandet blir viktigt, troligen handlar det om en resa som bjuder på oväntade upplevelser.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Du är envis och uthållig så du kommer dit du vill även om det tar tid. Men i diskussioner är du för påstridig i lägen när du hellre borde lyssna. Om du tonar ner dig själv en aning så blir det lugnare för både dig och andra.

Fiskarna

20/2–20/3

Du är energisk och tar itu med saker du haft liggande ett tag. Mycket blir gjort på kort tid. Sedan kan du unna dig själv en liten belöning! Det kommer också ett meddelande du väntat på och innehållet i det tycks vara positivt.