1:33

Veckohoroskop 11-17 oktober 2021


Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Du kan få ut mycket i ett partnerskap. Visserligen gillar du att vara din egen kapten, men just nu kan ett samarbete bli riktigt bra och ge framgång. Utmaningar kan komma i dittfamiljeliv som kräver att du behöver gå på djupet och komma i bättre kontakt med dina känslor.

Mitt råd: Utforska.

Oxen

20/4–20/5

Just nu kan det handla mycket om arbete och om att skapa balans i vardagen. Öppna dig för nya alternativ som kan förenkla din arbetssituation och ge dig extra tid över till annat. Avsätt en stund dagligen till avkoppling och meditation.

Mitt råd: En promenad i naturen gör dig riktigt gott.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Venus står gynnsamt i ditt relationsområde. Satsa på att vidga ditt sociala liv och spendera mer tid tillsammans med andra personer. Det är en bra tid för resor med innehåll som ger något på djupet. Studier och utbildning ligger också helt rätt.

Mitt råd: Ta hand om ditt välbefinnande.

Kräftan

22/6–22/7

Vänd kosan inåt och utforska vad som pågår på djupare plan. Spendera tid med familjen och lägg energi på privatlivet. Utmaningar kan komma genom personer som ställer krav. Undvik att oroa dig i onödan och ta hand om stress genom motion och positivt tänkande.

Mitt råd: Finn nya vägar.

Lejonet

23/7–22/8

Du kan få ut en hel del genom att umgås med syskon och personer i din omvärld. Spendera tid på att utvidga ditt sociala nät och kommunicera mera med vänner och bekanta. Arbeta fram lösningar på problem tillsammans med personer som verkligen känner dig.

Mitt råd: Prioritera dina nära.

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Se över din ekonomi och dra ner på dina utgifter. Du kanske helt enkelt måste göra justeringar som passar bättre in på din nuvarande ekonomi i ett framtidsperspektiv. Venus står dock gynnsamt för harmoni i familjelivet. Satsa på familjegemenskap och gör något roligt tillsammans.

Mitt råd: Planera dina inköp.

Vågen

23/9–22/10

Din energinivå kan vara på topp hela veckan. Trots det kan det löna sig att lägga in en lägre växel både på jobbet och i familjelivet. Satsa på en nyttigare linje vad gäller diet och lägg energi på att komma i form. Bra vecka för vänskap och för att planera nya framtidsmål.

Mitt råd: Nya rutiner.

Skorpionen

23/10–22/11

Fixa hemma och få ordning på torpet! Du kan få ut betydligt mer av privatlivet och i ditt utbyte med familjen om du lägger tid på att skapa en mysig miljö hemma som känns inbjudande och välkomnande.

Mitt råd: Bjud hem hela tjocka släkten på middag och satsa på familjegemenskap.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Venus står i ditt tecken och lyser upp i tillvaron. Sätt ditt välbefinnande i främsta rummet och älska dig själv som bara du kan. Bra vecka för att komma i harmoni med relationer.

Mitt råd: Släpp negativa mönster i en parrelation och satsa på bättre balans mellan dina egna och andras behov.

Stenbocken

22/12–20/1

Skapa en egen vrå där du kan fylla på med positiv kraft och livsenergi. Finn stillheten inombords och kom i kontakt med dig själv på djupet. Hitta styrkan inombords och du får medvind i seglen vad gäller ditt personliga självförverkligande. Sätt nya person-liga mål.

Mitt råd: Väx och frodas.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Både Jupiter och Saturnus står i ditt tecken och ger gas och broms på samma gång. Inom vissa områden kan du uppleva begränsningar och problem som kräver mer av din uppmärksamhet. Inom andra områden kan det ske en snabb utveckling och en hel del framgång.

Mitt råd: Behåll jämvikten.

Fiskarna

20/2–20/3

Venus står i ditt karriärområde och bjuder in till goda relationer som gynnar arbetet. Om du befinner dig i en ledarskapsposition kan du få extra mycket beröm och uppskattning från kollegor. Undvik att ge dig i kast med nya stora projekt. Tänk lagom i allting.

Mitt råd: Tydlig målbild.

Relaterade artiklar

Vilken Disneyskurk är du mest lik? Ditt stjärntecken avslöjar dig

Det här läppstiftet ska du välja – enligt ditt stjärntecken