1:33

Veckohoroskop 13-19 september 2021

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Veckan börjar med att Mars tågar in i ditt relationsområde. Nu är risken större att det uppstår konflikter i förhållanden. Samtidigt kan ett samarbete bli bättre och innebära att du får betydligt mer gjort på kort tid.

Mitt råd: Ligg lågt i veckan och kör inte över andras åsikter och behov.

Oxen

20/4–20/5

Venus kan ge dig tur – både inom kärlek och vänskap. Du kan räkna med en positiv utveckling i samarbete med andra personer. Situationer som involverar grupper kan vara gynnsamma. Det är både gas och broms i karriären.

Mitt råd: Var disciplinerad i arbetet så kommer framgången lite längre fram.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Ta hand om din hälsa och se över dina vardagsrutiner. Ge utrymme för vila och avkoppling. Din planet Merkurius står gynnsamt för romantik och nöjen. Du kan känna dig ovanligt kreativ och få ut mycket genom sport och friluftsliv.

Mitt råd: Hitta vägen till ditt välbefinnande.

Kräftan

22/6–22/7

Det kan se dystert ut på kärleksfronten, men betydligt bättre i karriären. Du kan nå framgång om du är villig att göra det som krävs på det praktiska planet. Nu gäller det att vara uppmärksam på detaljer, annars kan du missa något viktigt.

Mitt råd: Sakta ner och gör genomtänkta beslut.

Lejonet

23/7–22/8

Du har makten i dina händer att kunna påverka ett beslut till det bättre eller sämre. Väg för- och nackdelar och tänk igenom allting noga innan du bestämmer dig. På jobbet kan kollegor ge dig stöd. Använd din förmåga att organisera på bästa sätt.

Mitt råd: Använd din styrka på ett effektivt sätt.

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Nu skiner solen i ditt tecken och du kan ha fint flyt i tillvaron och tur inom det mesta. Investera din tid och energi på bästa sätt. Så ett nytt frö vad gäller hälsa och välbefinnande. Se över din diet och lägg in dagar för träning på schemat.

Mitt råd: Kom i höstform och må ditt bästa!

Vågen

23/9–22/10

Du kan ställas inför ett viktigt vägval, men samtidigt känna dig velig och inte veta riktigt vilket ben du ska stå på. Du är en rättvis person och bra på att se båda sidor av en sak. Använd nu ditt sunda förnuft för att komma fram till ditt bästa beslut.

Mitt råd: Undvik personer som vill styra din utveckling.

Skorpionen

23/10–22/11

Venus står i ditt tecken flera veckor framåt och bjuder på glädjefyllda stunder. Nu bör du ta ledigt och koppla av så mycket du kan. Njut mer av tillvaron och återhämta krafterna. Undvik att gå till överdrift med aktiviteter och planera din tid.

Mitt råd: Tänk efter före och gör smarta val.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du är aktiv, spontan och har kraft att hävda din egen vilja. Jupiter gör dig självsäker och hjälper dig till framgång i det mesta. Spendera tid på att avsluta gamla projekt och planera för nystart. Nya inkomstmöjligheter kan komma din väg inom kort.

Mitt råd: Känn in vad som är viktigt.

Se också: Så funkar astrologi – därför har vi stjärntecken

1:39

Efter reklamen: Så funkar astrologi

(1:39)

Stenbocken

22/12–20/1

Vänskapsrelationer och gruppgemenskap passar nu. Låt gemensamma värderingar fördjupa förhållanden och stärka banden mellan er. Du kan få ordning på ekonomin och även spara en slant på banken. Men undvik investeringar som involverar andra personer.

Mitt råd: Genomtänkta beslut.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Jupiter fortsätter sin resa genom ditt tecken, vilket befrämjar din hälsa och personliga utveckling. Öppna dig för nya möjligheter kring utbildning och resor. Om du har viktproblem bör du vara extra försiktig då risken för viktökning är större än vanligt just nu.

Mitt råd: Snåla på kalorierna.

Fiskarna

20/2–20/3

Du kan komma i bättre kontakt med ditt undermedvetna genom meditation och andlighet. Finn en lugn och stillsam vrå hemma där du kan meditera och sitta med dina tankar och känslor. Öppna dig för nya utmaningar som kan hjälpa dig att växa.

Mitt råd: Ömsa skinn och börja om något på nytt.

Relaterade artiklar

Hälsohoroskop: Så här mår du som bäst under 2021

Det här läppstiftet ska du välja – enligt ditt stjärntecken