Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken
Brand logo

Veckohoroskop 14-20 oktober 2021

14 okt, 2021 
Monica Hortell

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Du är optimistisk och vågar dig på nya satsningar. Men det finns enliten risk att folk missförstår dig så du måste förklara tydligt för andra vad du vill göra. Konfliktsökande och provokativa personer ska du helst undvika helt.

Oxen

20/4–20/5

Du känner ofta att du borde göra nytta eller att du nog har glömt något viktigt. Därför blir det svårt för dig att koppla av även om du är ledig. Satsa mer på skapande verksamhet – det gör att du återfår sinnet för proportioner.

Tvillingarna

21/5–21/6

Det händer mycket roligt och ditt humör blir allt bättre. Du är öppen för det oväntade och skulle det uppstå problem löser du dem med hjälp av tur och uppfinningsrikedom! Oavsett var du hamnar lyckas du hitta nya spännande vänner.

Kräftan

22/6–22/7

Du reagerar väldigt personligt på allt som händer omkring dig, även om du inte är direkt inblandad. Försök att inte komma med synpunkter i tid och otid det bara retar folk. Objektivitet, distans och en gnutta humor gör mer nytta.

Annons

Lejonet

23/7–22/8

Du gillar att studera och utveckla nya intressen och du lär dig om både människor och ämnesområden du inte haft kontakt med tidigare. Du är nyfiken, snabbtänkt och befriande rakt på sak. Veckan är bra för ett kort miljöombyte.

Jungfrun

23/8–22/9

Du håller gärna låg profil men styr och ställer ändå på ditt diskreta sätt. Med planering och tålamod blir allt som du tänkt. Du har lätt för att komma överens med människor och detta trots att du är känslomässigt återhållsam.

Vågen

23/9–22/10

Du vill mycket och tar många initiativ men det kör ofta ihop sig på halva vägen. Det är förstås frustrerande särskilt eftersom det handlar om saker du inte kan påverka. Du får ha tålamod och lita på att allt ordnar sig så småningom.

Skorpionen

23/10–22/11

Du iakttar allt som händer omkring dig och samtidigt håller du dig på din kant. Det handlar om att du vill ha kontroll utan att blanda dig i för mycket. När det gäller pengar ser det ljust ut tack vare en godaffär som du gjort tidigare

Annons

Skytten

23/11–21/12

Du är väldigt utåtriktad och får flera nya vänner. I grupper och ideella föreningar får du en ledande roll, och ganska snabbt ser du till att sinsemellan olika människor drar åt samma håll. Men du bör vara försiktig med viktiga papper.

Stenbocken

22/12–20/1

Du är nyfiken och vill veta så mycket som möjligt om andra människor. Men tro inte på allt du hör! Någon upplever dig som indiskret eller påflugen och hämnas genom att ge dig felaktig information. Det gäller att tänka klart och kritiskt.

Vattumannen

21/1–19/2

Du träffar någon du inte sett på länge. Det blir ett riktigt bra möte som väcker både känslor och nya idéer. På jobbet blir det dock inte så mycket gjort eftersom du svävar iväg i drömmar istället för att koncentrera dig på en sak i taget.

Fiskarna

20/2–20/3

Du är på bra humör och kan skämta om det mesta. Stela människor tinar upp och mår bra i ditt sällskap. Men det är också dags att fatta ett viktigt ekonomiskt beslut och där måste du vara väldigt noga så att alla detaljer blir rät

Annons