1:33

Veckohoroskop 18-24 november 2021

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Det handlar mycket om ekonomi just nu. Du gör allt du kan för att få in extra pengar, och det går riktigt bra. Det gynnsamt att investera, förhandla, köpa och sälja. En perfekt vecka även för att söka jobb eller fixa ett extraknäck.

Oxen

20/4–20/5

En konfliktsökande person försöker störa och påverka dig. Men du viker inte av från din linje utan litar på magkänslan i alla lägen. Intuitionens röst blir ännu tydligare om du får vara ifred från stress och stök nån gång emellanåt.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är intresserad av många olika ämnen och vill lära dig lite om allt. Dessutom gillar du att både skriva och diskutera. En ny bekantskap både inspirerar och provocerar dig. Ni dras till varandra men har svårt att hålla sams i längden.

Kräftan

22/6–22/7

Det är en bra tid för alla projekt som rör hus, hem och inredning. Du får mycket gjort och snabbt går det också. Däremot bör du helst undvika det som är stelt och byråkratiskt för sådant leder snabbt till frustration och tappat humör.

Lejonet

23/7–22/8

Du är energisk och vill komma framåt men det tar emot på ett oväntat sätt. Du får inte heller det stöd du hoppats på. Det är lika bra att ta det lugnt och enbart göra det allra nödvändigaste. Bättre tider kommer, och det snart!

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Det ser ut att bli en riktigt trevlig vecka. Du är i känslomässig balans och har en positiv utstrålning som attraherar många. Tacka ja till fest om du blir bjuden, eller varför inte ordna en egen. Stora doser romantik kan väntas.

Vågen

23/9–22/10

Du har ansträngt dig utan att du kommit så värst långt. Men plötsligt lossnar det och då händer allt på en gång. Det blir alltså snabba framsteg på flera områden. Du får dessutom ett oväntat men glädjande besked av en närstående.

Skorpionen

23/10–22/11

Du är både uppfinningsrik och löser problem åt dig själv och andra. Allt går lättare än väntat. Veckan är också perfekt för alla former av skapande verksamhet. Du har ett flöde som aldrig tycks ta slut när det väl har börjat

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du måste vila regelbundet om du inte ska tappa energin alldeles. Satsa också på extra nyttig mat och vitamintillskott! Hård och krävande motion kan du däremot avstå från ett tag för just nu kan den bryta ner mer än den bygger upp!

Stenbocken

22/12–20/1

Du gör nya bekantskaper som du genast känner gemenskap med. Troligen träffas ni inom en grupp eller föreningsverksamhet. Du vill gärna engagera dig i stora och övergripande frågor som rör framtiden och du är bra på att hantera konflikter.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Du gillar att analysera situationer och känslor. Om någon av dina vänner har problem engagerar du dig till hundraprocent. Glöm inte bort att du också måste lösa en akut penningfråga! Du kan få hjälp med det från oväntat håll.

Fiskarna

20/2–20/3

Du har flera viktiga samtal med en person vars åsikter betyder mycket för dig. Något du får höra gör att du ändrar dina planer för den närmaste framtiden. En resa blir givande, men ta det försiktigt med stora ekonomiska investeringar.