1:33

Veckohoroskop 18-24 oktober 2021


Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Veckan börjar med fullmåneni ditt stjärntecken. Du kan bli ovanligt känslosam och låta känslorna styra i relationer. Lägg din energi på att göra saker tillsammans med din partner eller med vänner som står nära, och satsa på att förändra något som förbättrari kommunikationen.

Mitt råd: Prata känslor.

Oxen

20/4–20/5

Krav och ansvar påverkar karriären. Samtidigt kommer nya möjligheter om du är öppen för att axla ett större ansvar. Hitta balansen mellan arbete och ditt välmående. Lägg tid på ditt välbefinnande och satsa på bra vardags-rutiner som befrämjar hälsan.

Mitt råd: Gå avkopplande promenader i naturen.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du får medvind i både kärlekslivet och i ditt personliga skapande. Satsa på kreativitet och självförverkligande. Din längtan efter nöjen, romantik och skönhet blir starkare under veckan och kan kulminerai dagdrömmeri som gör det svårare att fokusera på vardagsplikterna.

Mitt råd: Balans i tillvaron.

Kräftan

22/6–22/7

Fullmånen står i ditt karriärs-område och lyser upp om-råden som behöver granskas och förändras på hemmaplan. Det bästa kan vara att skapa positiva förändringar hemma som ger en bättre grund att stå på. Undvik att tvinga på dina åsikter på andra och öppna dig för kompromiss.

Mitt råd: Lyssna in.

Lejonet

23/7–22/8

Din varmhjärtade och generösa natur kan dra till sig beundrare. Öppna dig för romantik och ha roligare i vardagen. Venus står gynn-samt i ditt kärleksområde flera veckor framåt och bjuder in till nöjen, goda relationer, skönhet, harmoni och glädje. Lev dina drömmar.

Mitt råd: Njut mer av livet!

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Du kan förändra något i din ekonomi som ger bättre avkastning på sikt. Formulera dina ekonomiska mål och sätt dina planer i praktisk handling. Samarbete med andra kan möta motstånd om du driver på din egen vilja.

Mitt råd: Lyssna in på vad andra har att säga och möt varandra halva vägen.

Vågen

23/9–22/10

Dina beslut nu kan göra stor skillnad för framtiden. Tänk igenom viktiga beslut och gör justeringar i situationer som inte fungerat så bra. Din ambitionsnivå kan vara ovanligt hög och du kan sätta större krav på både dig själv och din omgivning.

Mitt råd: Självdisciplin är nyckeln till framgång.

Skorpionen

23/10–22/11

Det kan uppstå problemi förhållanden som påverkar ditt arbete. Du kan känna för att dra dig undan, men det förvärrar bara situationen. Tänk igenom saker och ting i detalj och planera dina drag. Bra vecka för nya och hälsosammare vardagsrutiner.

Mitt råd: Regelbunden träning.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Venus står i ditt tecken. Allt kan kännas lättare och du får mycket uppskattning för den du är. Din positiva utstrålning gör dig populär och framgångsrik i dina företaganden nu. Passa på och gör nöjes-fyllda aktiviteter tillsammans med andra.

Mitt råd: Satsa på justeringar som ger större frihet.

Stenbocken

22/12–20/1

Koncentrera dig på självständiga projekt som du känner starkt för och som du vill utveckla till något som håller på lång sikt. Om du får vara din egen chef kommer framgången snabbt och u kan må ditt allra bästa. Ta inte med dig jobbet hem på kvällen.

Mitt råd: Koppla av mera.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Din varmhjärtade och generösa natur kan dra till sig beundrare. Romantiken liggeri luften. Du kan skapa goda relationer och uppleva skönhet, harmoni och glädje omkring dig. Njut av allt det goda som kommer till dig, och visa din uppskattning till omvärlden.

Mitt råd: Lev och fröjdas.

Fiskarna

20/2–20/3

Du ser det vackra i saker och ting och längtar efter skönhet och harmoni. Nu kan du skapa stabilitet och långvarighet i dina relationer. Var upp-märksam på aktiviteter som inkluderar viktiga personer i ditt liv och låt inte något komma emellan dig och dina nära och kära.

Mitt råd: Fördjupa kärleken.