1:33

Veckohoroskop 20-26 september 2021

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Undvik att göra planer med andra personer just nu. Det kommer ändå inte att bli som du tänkt dig. Vänta in bättre tider och se över detaljer som behöver fixas till. Lägg din energi på det som känns viktigt och meningsfullt i stället. Bra vecka för att skapa klarhet i ett förhållande.

Mitt råd: Tänk om.

Oxen

20/4–20/5

Detta kan bli en romantisk vecka fylld av kärlek och positiv energi om du öppnar hjärtat. Det är också en bra tid för arbete och fokus på hälsa. Fullmånen lyser upp kring relationer och ger insikter, men gör dig också extra känslig och sårbar.

Mitt råd: Ta emot positiv energi med öppna armar.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Om du vill skapa nya kontakter och utöka din sociala cirkel är detta en bra vecka för det. Du får lättare framgång tillsammans med andra. Samarbete på jobbet kan också leda till både positiva resultat och något helt nytt. Studier och resor ligger bra till.

Mitt råd: Öppna alla nya dörrar.

Kräftan

22/6–22/7

Satsa på att skapa positiva rutiner som ger ökat välbefinnande i vardagen. Reflektera över stressmönster som kan ha pågått ett tag. Gör dig av med krav och förväntningar som kommer genom relationer. Fyll din vardag med nya och glädjefyllda inslag.

Mitt råd: Finn den magiska gnistan i tillvaron.

Lejonet

23/7–22/8

Det är både gas och broms i dina relationer. En kort resa kan förnya inspirationer. Speciellt om du kan kombinera en nöjesresa med inslag av utbildning kring dina intressen. Allt som berör konstnärliga och kreativa intressen ligger bra nu.

Mitt råd: Nya utvecklande erfarenheter.

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Solen lämnar ditt tecken den 22:a och din energinivå kan sjunka en del. Nu hamnar fokus på dina ägodelar och inkomstmöjligheter. Ta ledigt och koppla av lite då och satsa på ditt välbefinnande. Du kan må bra av att varva ner med sköna promenader i naturen.

Mitt råd: Sköt om dig.

Vågen

23/9–22/10

Veckan börjar med en fullmåne som stärker din inre utveckling. Du kan ha framgångar tillsammans med andra och komma närmare dina mål. Våga anta utmaningar som stärker den inre kompassen och hjälper dig att leva mer och jobba mindre.

Mitt råd: Satsa på samarbete som känns positivt.

Se också: Så funkar astrologi – därför har vi stjärntecken

1:39

Efter reklamen: Så funkar astrologi

(1:39)

Skorpionen

23/10–22/11

Venus står i ditt tecken och sätter scenen för nöjen, kärlek och romantik. Passa på att träffa vänner, lös konflikter, knyt nya kontakter, klipp en ny frisyr, förnya något i garderoben eller bara slappa. Läget passar för att skapa nystart som ökar välbefinnandet.

Mitt råd: Delta i glädjefyllda möten.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Frihet och äventyr är två ingredienser som inspirerar dig i tillvaron. Men sitt inte och vänta på att saker och ting ska hända av sig själv. Inspirera andra med din positiva livsglädje och ha roligare tillsammans.

Mitt råd: Lämna något bakom dig så du kan gå vidare i framåt riktning.

Stenbocken

22/12–20/1

Sätt familjen främst denna veckan och lägg allt annat åt sidan som inte är ett måste. Gör något roligt som inspirerar och skapar närhet. Sätt mål som du bryr dig om istället för trista mål som inte drar dig framåt.

Mitt råd: Bra vecka för att ägna mer tid åt dig själv och dina närmaste.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Det kan bli oväntade överraskningar hemma som kräver att du är flexibel och följsam. Försök att satsa på en stabil vardag och lugnare rytm även om oväntade skeenden röror i grytan. Den romantiska temperaturen höjs runt fullmånen.

Mitt råd: Tänk nytt, tänk annorlunda, tänk större.

Fiskarna

20/2–20/3

Satsa mer tid på din kreativitet och personliga utveckling. Lägg in fler nöjen och fritidsaktiviteter på schemat och ha roligare. En kärleksrelation kan behöva mer av din uppmärksamhet om du vill hålla den varm.

Mitt råd: Ha lagom med förväntningar, annars finns risk för besvikelse.

Relaterade artiklar

Vilken Disneyskurk är du mest lik? Ditt stjärntecken avslöjar dig

Hälsohoroskop: Så här mår du som bäst under 2021