1:33

Veckohoroskop 21-27 oktober 2021

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Något du oroat dig för ordnar sig oväntat snabbt. Du får som du vill genom att vara följsam och smidig. Människor fattar tycke för dig och vill helt enkelt hjälpa dig. Även när det gäller pengar har du nytta av andras stöd och idéer.

Oxen

20/4–20/5

Självförtroendet är inte så bra just nu och du letar efter fel på det du gör. När människor kritiserar dig blir du naturligtvis väldigt bekymrad. Själv hackar du inte på någon. Du är tolerant och låter alla leva precis som de vill.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du gör flera saker samtidigt och lyckas riktigt bra med det. Dessutom har du stark intuition och det är en bra hjälp när du ska fatta beslut. Magkänslan leder dig rätt. Veckan är väldigt bra för att starta ett nytt samarbete.

Kräftan

22/6–22/7

Du känner enväxande otålighet. Kompromisser du ansett nödvändiga känns svåra att stå ut med, och du reagerar mot alla som försöker begränsa din frihet. Även de mönster som finns inom familjen och släkten hör till det du ifrågasätter

Lejonet

23/7–22/8

Du umgås med mycket folk och gör en ny trevlig bekantskap. Ni har många gemensamma intressen och det kan också vara ljuv romantik i luften! Däremot tröttnar du snabbt på mer rutin betonade uppgifter så de hoppar du gärna öve

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Din ekonomi behöver extra engagemang. Vänta dig inte att någon annan ska fixa saker – det blir både snabbare och bättre när du tar eget ansvar! Du är kreativ och har förmåga att hålla i många trådar utan att tappa greppet.

Vågen

23/9–22/10

Saker och ting börjar falla på plats och ditt självförtroende stärks åtskilligt. Enutbildning eller kurs blir krävande men också väldigt inspirerande. Även i kärleken går det åt rätt håll, och du har dessutom lätt att få vänner.

Skorpionen

23/10–22/11

Du intresserar dig för livs frågor, psykologi och andlighet. Dessutom drömmer du ovanligt mycket. Jobbmässigt går det upp och ner. Du vet vad du vill men har svårt att vara fokuserad någon längre tid. Starta helst inga stora projekt!

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du har mycket folk omkring dig och det händer något oväntat var och varannan dag. Alla kontakter fungerar bra just nu och du behöver inte fördjupa dig så mycket i känsloanalyser och relationsproblem. Humöret är på topp

Stenbocken

22/12–20/1

Du behöver dra ner på tempot och vara för dig själv ibland. Det är då du får dina bästa idéer. Nu finns en person som stör dig på olika sätt, och det blir lite stickigt mellan er. Var diplomatisk hellre än att gå in i enöppen konflikt!

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Energin flödar som den inte gjort på länge, och plötsligt tar du tag i projekt du skjutit upp. Du är också ovanligt framåt i alla sociala sammanhang. Folk lägger märke till dig och du får en del intressanta förslag som rör framtiden

Fiskarna

20/2–20/3

Det förflutna gör sig påmint på olika sätt. Bland annat stöter du ihop med gamla bekanta och det visar sig att ni har tänkt en hel del på varandra. Men det finns också outredda känslor som ingen av er orkar eller vågar ta tag i.