Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken
Brand logo

Veckohoroskop 22-28 november 2021

22 nov, 2021 
Katarina Campagnola


Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Om du ger av dig själv får du mångdubbelt tillbaka. Jupiter skapar positiva möjligheter till goda relationer och samarbete som ger både glädje och tillväxt. Satsa på att utveckla sociala kontakter och samarbeta kring gemensamma idéer.

Mitt råd: Utveckla både vänskaps- och arbetsrelationer.

Oxen

20/4–20/5

Du får hjälp av personer som kan ge fördelar inom karriären om du är öppen för att axla ett större ansvar. Kontakt med utlandet, kurser och studier kan också skapa stora förändringar för dig på sikt. Öppna dig för helt nya områden och vidga dina vyer.

Mitt råd: Satsa på intressen som gynnar din tillväxt.

Tvillingarna

21/5–21/6

Din rastlöshet gör att du ofta missar viktiga småsaker. Du har också en tendens att splittra dig på för många saker samtidigt. Lugnet infinner sig när du förenklar, drar ner på takten och fokuserar på en sak i taget.

Annons

Mitt råd: Satsa på att vara metodisk och avsluta det du påbörjat.

Kräftan

22/6–22/7

Du får extra energi och kan känna för att liva upp ett avsomnat förhållande. Ladda med kärlek inför vintern och kom i samklang med din romantiska sida. Du kan få ut mycket i både vänskaps- och kärleksrelationer om du är öppen för att dela känslor.

Mitt råd: Kärleken har många ansikten.

Lejonet

23/7–22/8

Släpp gamla konflikter och förlåt personer som sårat dig. Nu råder en positiv tid för att hela hjärtesår. Fundera på vad som kan förbättras och göra livet roligare. Engagera dig i vänner och i nöjen som lyfter upp.

Mitt råd: Spendera tid på aktiviteter som ger näring till din själ.

Jungfrun

23/8–22/9

Lägg mer energi på hemmaplan, fundera på vad du helst av allt vill göra i framtiden och tydliggör din målbild. Utgå från dina egna värderingar och arbeta för det som känns rätt i hjärtat. Vad som är viktigt för dig är inte nödvändigtvis lika viktigt för övriga familjemedlemmar.

Annons

Mitt råd: Välj din egen väg.

Vågen

23/9–22/10

Lägg energi på att utveckla relationer som du är intresserad av. Nya projekt kan avlösa varandra om du är öppen för samarbete och gemensamma mål. Förändra något kring hälsa som ger ökat välbefinnande. En ny diet kan göra susen.

Mitt råd: Skapa harmoni i vardagen och berika ditt liv.

Skorpionen

23/10–22/11

Ökat ansvar i privatlivet står i vägen för dina drömmar. Men du kan bygga nya strukturer som ger frihet om du är öppen för alternativ. Du kanske inte kan ta raka spåret, men en krokig väg kan också ge resultat. Det tar bara lite längre tid.

Mitt råd: Finn vägen till din framtid och lycka.

Skytten

23/11–21/12

Solen står i ditt tecken och lyser upp hela din tillvaro. Du får mycket extra energi och kan bli sedd för den du är. Du kanske måste fatta ett viktigt beslut. Undvik att förhasta dig och tänk igenom saker och ting noga.

Annons

Mitt råd: Om du tar dina egna behov på allvar, kan det sluta riktigt bra.

Stenbocken

22/12–20/1

Gör en nystart och utforska mer av din kreativa sida. Låt fantasin flöda och gå utanför din vardagsrytm och bekväma zon. Du kan upptäcka nya områden som kan inspirera till nya livsval som ger ökat välbefinnande.

Mitt råd: Känn in dina behov och gör positiva förändringar som skapar balans.

Vattumannen

21/1–19/2

Du kan längta efter att kunna göra saker och ting på ditt eget sätt. Satsa på att förenkla dina plikter och sätt gränser som ger ökad frihet. Nya projekt kan växa sig så stora att du får svårt att hinna med allting.

Mitt råd: Organisera din tid och skala bort allt som inte känns roligt.

Fiskarna

20/2–20/3

Du kan känna dig låst och inte komma loss i vissa relationer. Sätt dina känslor i fokus och var uppmärksam på dina egna behov. Undvik att ge så mycket av din energi till andra att du utplånar dig själv. Skapa bättre balans både inombords och utanför.

Mitt råd: Undvik alla energivampyrer.

Annons