Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken
Brand logo

Veckohoroskop 23-29 september 2021

23 sep, 2021 
Monica Hortell

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Du är ambitiös och går helt upp i det du gör. Minsta detalj känns viktig. Samtidigt måste du inse att det finns saker du inte kan påverka – det är omöjligt att ha totalkontroll! Frågor som rör andras ekonomi kan bli onödigt laddade.

Oxen

20/4–20/5

Du är mån om dina närmaste och hjälper mer än gärna till med praktiska saker. Samtidigt oroar du dig för att göra något fel och du är onödigt kritisk mot dig själv. Lyssna mer på alla de fina och värmande komplimanger du får!

Tvillingarna

21/5–21/6

Du kommer överens med alla slags människor. När andra bråkar om principsaker försöker du lugna ner dem. En person som du inte känt så länge blir imponerad av dig. Troligen kommer ni att samarbeta och det kan också bli kärlek mellan er!

Kräftan

22/6–22/7

Du har många diskussioner med dina närstående. Åsikterna går vitt isär, men ni respekterar ändå varandra. En oväntad gäst får du också, och det blir väldigt trevligt. Har du pengar över så ska du gärna satsa dem på heminredning.

Annons

Lejonet

23/7–22/8

Du väntar på att det ska hända något nytt, men det mesta står ganska stilla. Ha tålamod och gläd dig åt att kontakten med familj och vänner fungerar bra. Du får också positiv uppmärksamhet från någon som tidigare kritiserat dig.

Jungfrun

23/8–22/9

Du har sinne för affärer och kan dra in pengar på de mest oväntade sätt. Ofta träffar du människor som presenterar sina idéer för dig, och du inser snabbt vad som är värt att satsa på. Självförtroendet är på väg mot nya höjder.

Vågen

23/9–22/10

Nu är det jättebra att ta initiativ och starta nya projekt av alla slag! Du tänker klart och har dessutom en mycket god intuition. Någon du lär känna kommer att bli en värdefull kontakt i framtiden så håll alla dörrar öppna!

Skorpionen

23/10–22/11

Du känner ett behov av att fördjupa dig, att verkligen koncentrera dig på något istället för att hatta omkring lite här och där. Välj noga vad du vill satsa på, och försök gärna få någon med dig. Var också försiktig när du hanterar pengar.

Annons

Skytten

23/11–21/12

Du träffar gärna människor men vill inte känna dig kontrollerad eller ägd. Om någon verkar efterhängsen drar du dig snabbt undan. I grupper trivs du bra så länge du själv får organisera allt som händer. Du är också väldigt effektiv.

Stenbocken

22/12–20/1

Du vill alltid göra ditt bästa och slår nästan knut på dig själv i din iver att lyckas. Visst är du på rätt väg, och om du slappnar av mer så går det faktiskt ännu bättre! Det viktiga är att du tror på din förmåga. Ekonomin ser hyfsad ut.

Vattumannen

21/1–19/2

Nu är det mycket spännande på gång och du får så många erbjudanden så det är svårt att välja. Även i kärleken sker en intressant utveckling. Om du är singel blir du förälskad i någon som är väldigt olik dig själv. Följ känslan!

Se också: Så funkar astrologi – därför har vi stjärntecken

Så funkar astrologiBrand logo
Så funkar astrologi

Fiskarna

20/2–20/3

Du tar mycket hänsyn och kan samarbeta även med personer du inte tycker så bra om. Men det innebär inte att du ska acceptera vad som helst. Viktiga värderingar bör du inte kompromissa om, för det kommer du i så fall att ångra senare.

Annons