1:33

Veckohoroskop 25-31 oktober 2021


Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Asteroiden Kiron går igenom ditt tecken och öppnar dörrar för att läka gamla sår. Ge uppmärksamhet till områden i ditt liv och din hälsa där det gör gott med healing och förnyelse. Släpp taget om gammalt som inte längre har någon funktion i ditt liv.

Mitt råd: Skapa nytt som befriar.

Oxen

20/4–20/5

Senhösten kommer med mycket nytt som kan stimulera ditt kärleksliv. Öppna dig för nöjen och nya kontakter. Bra tid nu att lägga in romantiska möten på schemat om du är singel och längtar efter partnerskap.

Mitt råd: Bjud hem vänner på fest och planera för aktiviteter och intressen som ni delar.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Merkurius står gynnsamt för att utveckla kontakten med dina barn och göra roliga upptåg tillsammans. En kort resa kan förnya inspirationen. Lägg energi på kreativa aktiviteter som befrämjar din personliga utveckling. Bra vecka för sport och träning.

Mitt råd: Gå djupare i dina intressen.

Kräftan

22/6–22/7

Du är sårbar och känsligheten förstärks av minnen som kan dyka upp och påverka hur du tänker. Satsa på att släppa taget om det negativa och ansträng dig att se saker och ting från ett nytt och mer positivt perspektiv.

Mitt råd: Du har kraften att skapa nya levnadsomständigheter om du vill.

Lejonet

23/7–22/8

Du kan längta efter att byta riktning på jobbet och göra något nytt som ger en känsla av förändring och förnyelse. Du behöver känna frihet och större självständighet för att komma vidare nu. Din omvärld kan förvånas över att du visar upp en helt ny sida av dig själv.

Mitt råd: Bryt gamla mönster.

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Var uppmärksam på aktiviteter som inkluderar vänner. Det kan lätt uppstå missförstånd i dina relationer, så du behöver vara extra lyhörd nu. Undvik att tvinga på dina åsikter och lyssna in på vad andra har att säga. Det kan öppna upp för helt nya perspektiv och möjligheter.

Mitt råd: Gemenskap.

Vågen

23/9–22/10

Om du ska ut och resa blir det bäst om du ger extra tid till oförutsedda händelser. Det kan bli förseningar och andra problem som uppstår som du inte räknat med. Bra vecka för att prata planer med en partner. Nya perspektiv och insikter kan förlösa problem och stress.

Mitt råd: Brainstorma.

Skorpionen

23/10–22/11

Både Mars och Solen står i ditt tecken och ger massor av extra energi. Konflikter som legat och pyrt i bakgrunden kan flamma upp igen och ställa till med bråk. Rikta din energi på konstruktiva aktiviteter och mål som du vill uppnå, och undvik att gå in i diskussioner.

Mitt råd: Utveckla intressen.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Det är bra att ha både en plan A och en plan B ifall saker och ting inte blir precis som du har tänkt dig. En oförutsedd situation kan uppstå som du inte alls räknat med. Det kan vara speciellt på jobbet som du behöver vara mer flexibel nu.

Mitt råd: Följ med i svängarna och var öppen för nytt.

Stenbocken

22/12–20/1

Nu är det en väldigt bra period för att starta nya projekt och utveckla dina intressen. Använd all din energi till att skapa positiva förändringar i ditt personliga liv som kan leda till framgångar.

Mitt råd: Rensa bort allt som inte längre passar in på din nya livsstil och välj det som känns positivt.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Saturnus skapar både möjligheter för framgång genom ökat ansvarstagande och hinder genom att du kan bli slav under krav och stora arbetsuppgifter. Skapa ordning omkring dig, prioritera det viktiga och dra ner på allt som inte är helt relevant.

Mitt råd: Ta kontroll över kontrollen.

Fiskarna

20/2–20/3

Kliv upp och ut ur offergropen och sluta att tyck synd om dig själv. Våga gå djupare in i en relation och lär känna nya sidor hos dig själv. Tänk, planera och fundera över hur du vill gå vidare med framtiden. Men vänta med att sätta nya idéer i verket tills nästa vecka.

Mitt råd: Förnya något.