1:33

Veckohoroskop 25 november-1 december 2021

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du engagerar dig i frågor som rör politik och samhälle. De övergripande perspektiven känns viktigare än de små detaljerna och du diskuterar ofta och gärna. På jobbet är det förändringar på gång, och du kommer att få mer inflytande.

Oxen

20/4–20/5

Din envishet kan ibland stå i vägen för dig själv och göra att du låser dig istället för att komma vidare. Nu måste du tänka i nya banor, även om det innebär att du måste lämna vissa åsikter och idéer. Glöm stolthet och prestige!

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Förändringar lockar dig mer än vanligt särskilt om det rör jobbet. Du känner dig uppskattad av många människor. Men det finns tyvärr också någon som motarbetar dig, och du bör vara på din vakt mot intriger och ryktesspridning.

Kräftan

22/6–22/7

Du märker att någon är väldigt intresserad av att lära känna dig närmare. Om du själv känner likadant måste du visa det annars rinner allt ut i sanden. Även när det gäller jobb är det nödvändigt att vara tydlig och framåt

Lejonet

23/7–22/8

Du är både effektiv och kreativ. Mycket blir gjort på kort tid. Människor visar att de uppskattar både dina prestationer och dig som person. Bjud gärna hem lite folk – du kan sammanföra personer som har mer gemensamt än de själva vet om.

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Allt snurrar på ganska fort och du försöker förgäves dra ner på tempot. Även när du är hemma och verkligen försöker koppla av, händer det ofta något oväntat som kräver en akut insats. Det visar sig att du klarar mer än du tror.

Vågen

23/9–22/10

Dina relationer fungerar bra och du lyckas till och med charma en person som du varit osams med. I kärleken lönar det sig attvara öppen och ta egna initiativ. Det du ger av dig själv får du mångfalt tillbaka, så tveka inte!r

Skorpionen

23/10–22/11

Du pejlar in allt som händer omkring dig. Oavsett vad det gäller, smått eller stort, så har du koll. I akuta situationer griper du in med stor sinnesnärvaro. Om du måste vänta på något blir du däremot både otålig och irriterad.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

En nybekantskap får allt större plats i ditt liv och ni har alltid något intressant att prata om. Du får också chans att reda ut ett missförstånd. Backa inte i något slags överdriven försiktighet, för det kommer du att ångra senare!

Stenbocken

22/12–20/1

Du har svårt att bestämma dig och det kanske är ett tecken på att du inte ska fatta några beslut just nu. Lev i nuet och gör enbart det nödvändigaste! Du får också se upp med en person som försöker utnyttja dig ekonomiskt.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

När andra stressar för mycket lyckas du lugna dem samtidigt som du diskret ser till att sker och ting blir som du själv vill ha det. Du är väldigt smart. Mellan varven bör du försöka ta dig tid att läsa, tänka och meditera.

Fiskarna

20/2–20/3

Frihetsbehovet är stort. Du vill sköta dig själv inte gå i någon annans ledband. Den som försöker styra dig ångrar sig snabbt för du är ovanligt bestämd och vass i dina kommentarer. Tänk dig för så du inte sårar någon i onödan!