1:33

Veckohoroskop 27 september-3 oktober 2021


Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Relationer av olika slag står i centrum denna vecka. Kommunikation kan vara en utmaning. Tänk på att plocka fram dina diplomatiska och strategiska sidor. Bli inte förvånad om det dyker upp en gammal vän! Gör justeringar kring lån och aktieinnehav.

Mitt råd: Anfall är inte bästa försvar.

Oxen

20/4–20/5

Se över dina rutiner, både vad gäller arbete och välbefinnande. Det är ett utmärkt tillfälle att hitta nya recept för hälsan. Veckans tema handlar om relationer som kan vara både intensiva och passionerade. Satsa på en bra balans. Ett ökat ansvar kan komma på jobbet.

Mitt råd: Undvik stress.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Bra vecka för kreativitet, romans och mys. En resa till fjärran land kan locka. Dina tankar är ovanligt äventyrliga nu, och du kan ha en större dragning till nöjen. Stå med fötterna på jorden och undvik illusioner som lätt leder till besvikelser.

Mitt råd: Tanke och handling i samklang.

Kräftan

22/6–22/7

Hemmet och familjen hamnar i fokus denna veckan. Bjud in släkt och goda vänner på middag. Samtal kring barndomen, traditioner och gemensamma släktminnen från det förflutna kan skapa skön gemenskap. Du kan ha tur på börsen.

Mitt råd: Skynda långsamt och tänk efter före.

Lejonet

23/7–22/8

Bra vecka för att lägga på ett extra kol om du vill uppnå positiva resultat. Din styrka och uthållighet ökar lätt utan överdriven ansträngning. Relationer står i fokus. Var klar och tydlig i din kommunikation. Bra period för att börja ett helt nytt kapitel i ett förhållande.

Mitt råd: Må ditt allra bästa.

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Pengar och värderingar är det viktigaste just nu. Kanske överväger du att ändra åsikti en viktig fråga. Temat kan handla om att omvärdera och omformulera, och du är inte rädd för att säga ifrån. Läs det finstilta noga. Det kan löna sig att vara extra noggrann.

Mitt råd: Lita helt på din magkänsla nu.

Vågen

23/9–22/10

Solen står i ditt tecken och det är ”Din” tid på året. Du har en tendens att ofta tänka ”Vi” och följa i andras fotspår, men du gäller det att sätta dina egna behov i främsta rummer och känna in vad du vill och behöver för ditt bästa välbefinnande.

Mitt råd: Stå upp för dig och våga gå din egen väg.

Skorpionen

23/10–22/11

Tiden är här för avkoppling, vila, reflektion, och att vara i din egen energi, Du samlar kraft. Meditation och stillhet rekommenderas nu. Varva ner och lyssna inåt. Försök att sätta gränser för dig själv och mot andra. Låt det andliga ta större plats.

Mitt råd: Våga vara i tystnaden och med dig själv.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Veckan passar för att arbeta i grupp och skapa gemenskap tillsammans med andra. Sök nya vänner som delar dina intressen. Du kan tänka mer på vad du önskar om framtiden. Satsa på att sätta nya mål och förverkliga dina drömmar. Ge gamla vänskaper nytt liv.

Mitt råd: Ensam är inte stark.

Stenbocken

22/12–20/1

Din karriär och din sociala ställning står i centrum i veckan. Om du väntar på ett besked angående ett nytt arbete, är chansen stor att du får ett positivt svar. Ditt liv kan vara i flux. Följ med i svängarna och anpassa dig till nya omständigheter.

Mitt råd: Väx och frodas i din utveckling.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Du kan drömma om exotiska platser just nu. Möjligheter kan dyka upp som vidgar din horisont. Öppna dig för studier, kurser och arbete i nya miljöer, eller kanske utomlands. På jobbet kan det vara intensivt, full fart och krävande hela veckan.

Mitt råd: Låt fantasin flöda, res i tanken och upptäck nytt!

Fiskarna

20/2–20/3

Bra vecka för att se över banklån, aktieportföljen och försäkringar. Om andra personer är involverade i din ekonomi, kan kommunikationen med dem bli besvärlig. Din intuition kan hjälpa dig med rätt tajming. En god vän kan ge bra synpunkter.

Mitt råd: Goda råd behöver inte vara dyra

Relaterade artiklar

Quiz: Hur mycket kan du om magi och mystik? 13 kluriga frågor

Hälsohoroskop: Så här mår du som bäst under 2021