1:33

Veckohoroskop 2–8 december 2021

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du har stora projekt att ta itu med men skjuter upp allt i det längsta. Istället pysslar du med andra saker och det behövs också. Men helt nöjd med dig själv är du inte och det dåliga samvetet drar ner humöret.

Oxen

20/4–20/5

Du är generös och snar att berömma alla som gjort något bra. Men du vill samtidigt själv ha uppmärksamhet och komplimanger och om du inte får det dalar humöret betänkligt. En falsk person försöker smickra och ställa sig in

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Det är en jättebra vecka för att träffa folk och inleda nya relationer. Du känner dig hemma i alla kretsar och din starka utstrålning gör dig attraktiv. Jobbmässigt är det lite knepigare. Ett projekt utvecklas inte om du tänkt och trott.

Kräftan

22/6–22/7

Rutiner tråkar ut dig. Du vill göra något ovanligt, något som ingen förväntar sig. En av dina vänner hakar på och tillsammans lyckas ni verkligen förvåna omgivningen. Ekonomin ser hyfsad ut, och du unnar dig en del nyinköp.

Lejonet

23/7–22/8

Du träffar spännande och färgstarka människor som vill ha med dig på olika aktiviteter. Varje dag händer det något nytt. Tiden räcker inte till för allt, så du måste säga nej till vissa saker men hellre det än att du tar på dig för mycket.

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Du vill veta mer om din egen och familjens historia och du pratar gärna med äldre personer. Det är också en bra vecka för att möblera om eller renovera. Du har sinne för färg och form och kan verkligen skapa harmoni omkring dig.

Vågen

23/9–22/10

Du blir orättvist kritiserad men försvarar dig framgångsrikt. Dessutom är du bra på att göra affärer och hantera pengar i allmänhet. Om någon försöker lura dig säger du genast ifrån, och många beundrar din styrka och integritet.

Skorpionen

23/10–22/11

Du är energisk, har många järn i elden och trivs när det är högt tempo. Miljöombyten blir också givande även om de inte varar så länge. Du fullkomligt suger in nya intryck och hittar alltid något spännande att uppleva och lära.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du är optimistisk och tar på dig en massa olika uppdrag och projekt. Men du blir otålig om allt inte fungerar på en gång så humöret åker upp och ner. Energinivån är heller inte stabil, och det kan behövas lite extrastärkande vitaminer.

Stenbocken

22/12–20/1

När något behöver göras rycker du genast in och din stora effektivitet imponerar. Du är också diplomatisk och tar mycket hänsyn till andra. I kärleken går det framåt och om du är singel kan du träffa någon i ett oväntat sammanhang.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Du träffar spännande människor som delar många av dina intressen. Men det finns också ett par gamla bekanta som du inte kommer överens med just nu. Ni grälar om småsaker och ingen vill ge sig. Släpp det som inte fungerar!

Fiskarna

20/2–20/3

Du har stark intuition och litar lika mycket på känslor som på logik just nu. Ibland agerar du till synes irrationellt men ganska snart visar det sig att du gjort rätt. Omgivningen har dock svårt att följa med i dina tvära svängar.