1:33

Veckohoroskop 28 oktober-3 november 2021

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du utgår från att människor är ärliga och blir upprörd när du inser att vissa slirar betänkligt på sanningen. Troligen har du varit naiv och litat på fel personer. Nu är det dags att välja vilka du vill umgås med i fortsättningen.

Oxen

20/4–20/5

Du är envis och uthållig. Men just det att du så hårt håller fast vid din linje kan vara provocerande för vissa. Det blir strider om vem som "har rätt", och du gör klokt i att behålla lugnet. Det gäller inte minst på jobbet.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du gör ofta ett starkare intryck på andra än du själv vet om. Nu gör du en ny trevlig bekantskap som ger dig massor av positiv feedback. Det som finns mellan er kan också utvecklas till kärlek om du bara är öppen för det.

Kräftan

22/6–22/7

Du tar tag i saker som bekymrat dig och det visar sig att många problem löser sig snabbare än väntat. Det beror dels på din egen effektivitet och dels på ren tur. Det verkar som att du står på rätt plats vid rätt tillfälle.

Lejonet

23/7–22/8

Din dominanta sida kommer fram, och du blir irriterad när folk inte gör som du säger. Samtidigt är du mottaglig för smicker, och du får se upp med manipulativa personer som låtsas hålla med dig men som bara försöker ställa sig in.

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Du är tålmodig och duktig på att peta och knåpa med detaljer. Passa gärna på att se över ekonomin, för det finns pengar att tjäna om du är smart. Du kan till exempel fixa till gamla prylar och sälja. Det är också läge att förhandla om lån.

Vågen

23/9–22/10

Du har många djupa samtal med dina vänner. Saker som varit dolda kommer fram i ljuset, och det kan bli ganska känslosamt. Samtidigt har du ekonomiska frågor som måste redas ut, och det lyckas du bra med, tack vare lite hjälp.

Skorpionen

23/10–22/11

Du får en härlig energikick och känner dig stark och målmedveten. En ny spännande utveckling börjar och det är läge att smida planer för den kommande tiden. Men du behöver inte ha bråttom, utan skapa först en gedigen grund att stå på.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du vill göra för mycket på en gång, och då blir ingenting riktigt bra. Försök vara mer systematisk, även om det går ut över spontaniteten. Ekonomin är i alla fall en ljuspunkt, och en förhandling ger precis det resultat du hoppats på.

Stenbocken

22/12–20/1

Du är bestämd och ser till att alla vet vad du tycker om saker och ting. Ett viktigt möte ger det resultat du hoppats på. Men du tar inga risker, varken känslomässigt eller ekonomiskt. Trygghet är viktigare än spänning just nu.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Du hamnar i diskussioner som rör frihet, regler och tolerans. Mycket som du tagit för givet blir ifrågasatt och det är faktiskt ganska nyttigt. Du är bra på att lyssna även om du sedan fortsätter att göra som du själv vill.

Fiskarna

20/2–20/3

Du är på bra humör så länge du slipper prata om pengar. Intensiva samtal om kärlek och relationer är vad du helst ägnar dig åt och du lär dig mycket om hur människor fungerar. En fest blir trevlig och oväntat händelserik.