Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken
Brand logo

Veckohoroskop 29 november-5 december 2021

29 nov, 2021 
Katarina Campagnola


Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Din energi kan få sig ett ordentligt uppsving denna veckan. Din entusiasm vet inga gränser i perioder. Var öppen för nya möjligheter, men granska noga alla förslag som kommer och undvik chanser. Nu gäller att vara uppmärksam och läsa det finstilta.

Mitt råd: Utan drömmar ingen utveckling.

Oxen

20/4–20/5

Det kan vara mycket som sker i dina relationer. Det kan lättare uppstå konflikter men också gott samarbete om du riktar in dig på det ni har och vill uppnå gemensamt. Samtidigt ökar ditt frihetsbehov nu och du kan behöva mer utrymme för dig själv.

Mitt råd: Finn den rätta balansen.

Tvillingarna

21/5–21/6

Det blir nymåne och eklips i ditt relationsområde. Det passar bra för att skapa förändring och nystart i förhållanden som passar bättre in på dina behov. Du kanske söker större frihet och känner för att vidga vyerna.

Annons

Mitt råd: Skapa mer utrymme i dina relationer och våga öppna nya dörrar.

Kräftan

22/6–22/7

Satsa på nystart kring hälsa och välbefinnande. De närmaste sex månaderna passar för att göra förändringar i vardagen som passar bättre in på dina behov. Satsa på en grönare diet och lägg upp ett träningsschema som hjälper dig att komma i form.

Mitt råd: Öka ditt välmående, meditera och må bra.

Lejonet

23/7–22/8

Både Jupiter och Saturnus står i ditt relationsområde. Det är både gas och broms på samma gång. Det kan dyka upp möjligheter för mognad och tillväxt, samtidigt som krav och plikter kan ta upp en hel del tid. Lägg energi på fritidsaktiviteter som gör livet roligare.

Mitt råd: Njut mer av livet.

Jungfrun

23/8–22/9

Det kommer en del utmaningar de närmaste veckorna och nu gäller att inte fatta impulsiva beslut. Du behöver tid för att tänka igenom saker och ting och gör bäst i att vänta med viktiga beslut tills efter den 14:e december. Allt är inte guld som glimmar nu.

Annons

Mitt råd: Planera dina drag i detalj.

Vågen

23/9–22/10

Venus står gynnsamt i ditt mest privata område och du kan längta efter tid hemma i en-samhet eller tillsammans med familjen. Sätt välbefinnandet främst och unna dig lite extra som sätter guldkant på vardagen. Satsa på avkoppling och kom i bättre balans.

Mitt råd: Hämta krafter inför julhelgen.

Skorpionen

23/10–22/11

Det kan ha varit en hel del stress och du behöver landa i kroppen. Saker och ting är inte längre vad de har varit och du behöver orientera dig i nya omständigheter. Satsa på att bygga nya strukturer som du kan bygga vidare på lång sikt.

Mitt råd: Välj livskvalitet före allt annat.

Skytten

23/11–21/12

Nymånen står i ditt tecken och har sällskap av energiska Merkurius som ger extra mental energi och bjuder in till nystart kring hälsa och välbefinnande. Satsa på bättre balans mellan arbete och privatliv, och få koll på stressen innan den sätter sig i kroppen på riktigt.

Annons

Mitt råd: Harmoniskt tempo.

Stenbocken

22/12–20/1

Du kan ha mycket på gång som ställer krav på din styrka. Definiera dina mål i detalj och släpp taget om allt som inte längre fyller någon viktig funktion. Räkna med ökat ansvar och mer jobb. Venus står i ditt tecken ändra framtill den 5:e mars.

Mitt råd: Kom i balans med dina relationer.

Vattumannen

21/1–19/2

Nymånen står i ditt önskehus och hjälper dig att planera kring mål och drömmar. Fundera på hur du vill att det nya året ska se ut och börja smid planer för att förverkliga dina drömmar under 2022.Du behöver ju inte stannakvar i en situation som du inte mår bra av.

Mitt råd: Hitta ditt mod.

Fiskarna

20/2–20/3

Din intuition är stark och du behöver bara gå inåt för att känna in hur saker och ting är. En nystart i karriären kan inspirera dig till att ta nya initiativ som känns bättre och gör dig gladare. Finn ny inspiration genom meditation och andlig utveckling.

Mitt råd: Förändring ger dig kraft att växa.

Annons