1:33

Veckohoroskop 4-10 oktober 2021


Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Dina relationer, affärs- såväl som privata, kräver full fokus och mer av din uppmärksamhet. Du kan också möta utmaningar i din karriär och uppleva ett bakslag eller förseningar kring något som du redan väntat på en tid. Undvik impulsiva beslut.

Mitt råd: Ta ett djupt andetag och tänk tålamod.

Oxen

20/4–20/5

Varma känslor, kärlek och mysiga stunder kommer till dig nu. Dina husdjur kan dock må bra av nya rutiner, ny diet och annat som kan befrämja deras hälsa och välbefinnande. Det kan flyta på rejält i karriären. Se upp med en alltför snabb utveckling.

Mitt råd: Sätt tydligare gränser och tänk måttlighet.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Nu är en bra tid för kreativitet och personligt självförverkligande. Romantik, barn och nöjen kan hamna i fokus. Du kan få uppmärksamhet för din charm och underhållande personlighet. Var uppmärksam på personer i karriären med dolda motiv.

Mitt råd: Följ ditt hjärta och ta fram skrattet.

Kräftan

22/6–22/7

Temat vad gäller hem och familj fortsätter även denna veckan. Dina relationer kan vara extra intensiva och skapa situationer som omformar viktiga område i ditt liv. Du kan längta efter lugn och ro, och må bra av meditation.

Mitt råd: Långa sköna promenader och annat som ger välbefinnande.

Lejonet

23/7–22/8

Sätt träning och må bra aktiviteter främst på schemat. Mars står bra placerad hela veckan, vilket ger extra energi, mod och uthållighet. Bra period för aktiviteter som hjälper dig utveckla mental och känslomässig styrka.

Mitt råd: Kom in i en rutin med meditation och andlig utveckling

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Du kan må bra av att ordna upp praktiska saker. Var försiktig med hur du pratar om pengar och ägodelar med din partner, då gräl och konflikter lätt kan uppstå. Var öppen för att kompromissa viktiga frågor. Nya vänner kan oväntat dyka upp i omgivningen.

Mitt råd: Låt allt få ta sin tid.

Vågen

23/9–22/10

Nu kan tanke, handling och känsla vara i harmoni. Satsa på att omforma dina planer och mål så de reflekterar bättre hur du känner på insidan. Nya inkomstmöjligheter kan göra det möjligt att betala av lån. En vän kan behöva din uppmärksamhet och goda råd.

Mitt råd: Låt dig blomma.

Skorpionen

23/10–22/11

Du gillar inte att stå i rampljuset, men din karisma drar till sig uppmärksamhet och du kan hamna i fokus vare sig du vill eller inte. Räkna med komplimanger och framgång inom inom ditt område nu. Samtidigt kan du behöva stillhet och må bäst av lugn och ro.

Mitt råd: Vila dig i form.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Ditt energiflöde kan skifta från ett lugnare tempo till mer aktivitet och ett större utbyte med omvärlden. Du mår bäst tillsammans med andra nu och kan få mycket ut av umgänge med dina vänner. Satsa på hemmamys med dina nära och kära under helgen.

Mitt råd: Sprid dina positiva känslor.

Stenbocken

22/12–20/1

21 dec – 20 jan

Du trivs bäst på egen hand när du har full kontroll på läget. Få är lika duktiga som du på att organisera och få jobbet gjort. Ett problem kan behöva mer uppmärksamhet, men förseningar gör att det tar längre tid att lösa. Satsa på att ta ledningen och dela med dig av goda råd.

Mitt råd: Med tid kommer råd.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Saker och ting börjar gå i rätt riktning. Det finns positiva lösningar på problem inom räckhåll. Det kan vara många känslor i ditt inre som blommar upp. Stanna upp och känn in! Gör förändringar som passar bättre in på den du är och på det du vill.

Mitt råd: Låt önskningar gå i uppfyllelse nu.

Fiskarna

20/2–20/3

Nu är det reflektion, meditation och avslappning som gäller. Stillhet och tystnad ger fin inre energi. Samtidigt kan du behöva ta itu med pappersarbete som berör din ekonomi. Satsa på att få ordning på torpet och kom i harmonisk samklang.

Mitt råd: Själ, kropp och liv i harmonisk balans.

Relaterade artiklar

Vilken Disneyskurk är du mest lik? Ditt stjärntecken avslöjar dig

Det här läppstiftet ska du välja – enligt ditt stjärntecken