1:33

Veckohoroskop 6-12 september 2021

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Du kanske vill förändra flera olika områden i ditt liv, och tiden är rätt för att göra en del justeringar som passar bättre in på din livsstil. Nymånen passar bra för nystart kring hälsa, rutiner och arbetsuppgifter som kräver analys och detaljarbete. Satsa stort på ditt välbefinnande.

Mitt råd: Må ditt allra bästa.

Oxen

20/4–20/5

Nymånen står i ditt mest kreativa område och bjuder in till romantik, nöjen och ökat välbefinnande. En höstförälskelse kan sätta guldkant på vardagen och samtidigt locka fram din lekfulla sida. Satsa på nystart i områden som befrämjar din personliga utveckling.

Mitt råd: Hjärtliga möten.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Utbildning, kurser och resor är gynnsamma nu om de är kopplade till långtgående planer. En utbildning som ger utdelning på sikt ligger helträtt i tiden. Passa på och förnya något som känns inspirerande och utvecklande för dig. Bra vecka för nystart inom privatlivet.

Mitt råd: Knyt nya kontakter.

Kräftan

22/6–22/7

Nymånen kan bli början på en kreativ period vad gäller utbildning, syskonrelationer och utveckling av ditt personliga nätverk. Men du kan behöva dra ner på tempot och koppla av med nöjen och roliga fritidsaktiviteter lite oftare. Ta ett steg i taget.

Mitt råd: Lita fullt ut på din magkänsla.

Lejonet

23/7–22/8

Olösta konflikter kan komma till ytan och kräva din omedelbara uppmärksamhet. Du kanske måste se över din ekonomi och göra justeringar kring inkomster och utgifter. Satsa på ekonomisk nystart och lägg vikt vid detaljer. Ta större ansvar för problem.

Mitt råd: Skapa positiv förändring.

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Nymånen står i ditt tecken. Det är dags att se över dina prioriteter, så ett nytt frö och odla fram nya möjligheterför personlig utveckling. Din hjälpsamhet och positiva kraft kan inspirera din omvärld. Visa mer av ditt sanna jag och din inre styrka.

Mitt råd: Älska dig själv – det är du verkligen värd.

Vågen

23/9–22/10

Romantiken kan flöda om du släpper in den i ditt liv. Var inte rädd för att pröva på något utanför din bekväma zon. Öppna dig för nya vänner och bekantskaper, och läggin fler nöjen på schemat. Bra vecka för beslut.

Mitt råd: Det spelar ingen roll hur långsamt du går, så länge du inte stannar.

Skorpionen

23/10–22/11

Du gillar att göra saker på egen hand, men nu kan du dra fördel av erfarna personer och samarbeta mot gemensamma mål. Nymånen passar för nystart kring drömmar och planer. Stanna inte kvar i något som du intre trivs med.

Mitt råd: Balansera din vardag med avkopplande inslag.

Presenttips – perfekta saker att köpa till alla i skyttens stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Nymånen inspirerar till nystart i karriären. Visualisera dina framtidsmål. Bra vecka för att utveckla gemenskapen med kollegor. Flera planeter står gynnsamt i ditt vänskapsområde. Sök dig till gruppgemenskap och dela intressen. Ta ledigt en dag och gör ingenting.

Mitt råd: Varva ner.

Stenbocken

22/12–20/1

Detta kan bli en riktig kärleksvecka om du lägger ner energi på att förbättra dina nära relationer. Tiden är helt rätt för att visa vad du känner för en speciell person. Spendera mer tid med barnen runt nymånen och kom i samklang med familjen.

Mitt råd: Rensa hjärnan och lämna vardagsstressen.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Engagera dig i roliga sysslor som inspirerar din motivation. Sätt kreativa aktiviteter tillsammans med barneni centrum och satsa mer på lek och fritid denna veckan. Hitta balansen mellan arbete och fritid.

Mitt råd: Ta vara på din nyfikenhet och utveckla något nytt som känns positivt.

Fiskarna

20/2–20/3

Nymånen passar för nystart i relationer. Men du behöver känna in dina egna behov och inte ge efter för andras krav. Sätt tydligare gränser och ha självförtroende även om du inte får stöd från din omgivning. Se dig själv som den stjärna du är!

Mitt råd: Ett positivt sinne är ett kraftfullt sinne.

Relaterade artiklar

Vilken Disneyskurk är du mest lik? Ditt stjärntecken avslöjar dig

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken