1:33

Veckohoroskop 7-13 oktober 2021

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Kommunikation och information är veckans nyckelord. Du tar in ny kunskap och diskuterar med olika sorters människor. Vissa känns som själsfränder, ni får omedelbart en djup kontakt. Något som rör utlandet blir betydelsefullt.

Oxen

20/4–20/5

Problem på jobbet oroar dig det kan vara missförstånd eller rykten som cirkulerar. Håll dig lite på din kant tills du är säker på var du har människor. Det är också dags att se över allt som rör lån, sparande och ekonomi i stort.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du tänker hellre framåt än går och grubblar över det som varit. Nu får du nya idéer som du genast delger dina vänner, och responsen är positiv. Samarbeten fungerar utmärkt, och ett ekonomiskt tillskott höjer humöret ytterligare.

Kräftan

22/6–22/7

Veckan är bra för att fixa med praktiska saker hemma. Det finns mycket som borde göras men du har inte kommit dig för. Nu finns både energin och kreativiteten. Det händer också något överraskande inom familjen eller släkten.

Lejonet

23/7–22/8

Veckan är väldigt bra för att träffa folk och inleda nya relationer. De människor du lär känna nu kommer att ge dig mycket positiv energi. Även på jobbet går det bra. Du tycks få mer gjort än andra, utan att till synes anstränga dig.

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Du blir inspirerad av allt nytt som händer och din kreativitet tar sig många uttryck. Men du är inte särskilt självständig. Om ingen stöttar, uppmuntrar och berömmer tappar du genast gnistan och tycker rentav synd om dig själv.

Vågen

23/9–22/10

Balans och rättvisa är dina nyckelord just nu. Du tänker hela tiden på att folk omkring dig ska må bra och om något är fel griper du genast in. Någon som varit mobbad eller utanför får ökat självförtroende tack vare dina insatser.

Skorpionen

23/10–22/11

Du bryr dig om dina närmaste och hjälper dem på alla upptänkliga sätt. Oftast förstår du exakt vad var och en behöver. Men tiden går som vanligt alldeles för fort, och det finns många praktiska göromål som du tvingas skjuta upp.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du vill ha lyx, romantik och flärd. På fester är du i ditt esse och får massor av positiv uppmärksamhet. Ingen har tråkigt i ditt sällskap. Rutinjobb och pappersarbete har du däremot föga tålamod med, även om viljan är god.

Stenbocken

22/12–20/1

Du blir väldigt irriterad när småsaker går fel men samtidigt inser du själv att dina reaktioner är överdrivna. Lägg inte så mycket prestige i allt – du behöver absolut inte vara perfekt eller uträtta storverk precis hela tiden!

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

På ett diskret sätt kan du styra andra så de gör precis som du vill. Även i stora grupper får du en ledande roll, eftersom du kan uttrycka dig så att alla förstår. Ideell verksamhet som riktar sig till barn och ungdomar är extra givande.

Fiskarna

20/2–20/3

Du har stark pliktkänsla och vill inte säga nej när någon ber dig om en tjänst. Men sedan sitter du där med fler uppgifter än du klarar av, och dåligt samvete får du på köpet. Underlätta för dig själv genom att sätta gränser från början!

Relaterade artiklar

Det här läppstiftet ska du välja – enligt ditt stjärntecken

Hit ska du åka på semester – enligt ditt stjärntecken