1:33

Veckohoroskop 8–14 november 2021


Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Det kan vara dags att unna dig en andlig och mental retreat. Gör något helande för själen och ditt välbefinnande. Satsa på aktiviteter som känns utvecklande och hjälper dig att släppa negativa och osäkra mönster. Meditera mera och finn ro inombords.

Mitt råd: Finn balansen i ditt inre

Oxen

20/4–20/5

En nära relation behöver mer av din uppmärksamhet. Gör justeringar och skapa en bra balans mellan dina egna och andras behov. Finn nya lösningar på problem. Det finns risk för konflikter den 9:e och 10:e som kan påverka resten av veckan.

Mitt råd: Var uppmärksam på vad du säger, tänk efter före.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Jobbet kan ta upp en hel del av din tid. Veckan passar för att skapa förändring kring rutiner, vanor och behov som du innerst inne vill frigöra dig från. Satsa på nystart kring hälsa och livsstil.

Mitt råd: Ägna dig åt fler aktiviteter som stärker självkänslan och tar fram dina kreativa talanger.

Kräftan

22/6–22/7

Veckan kan börja med en hel del spänning som skapar stress. Satsa på att hitta din inre balans och planera dina dagar med utrymme för avkoppling och aktiviteter som ger välbefinnande. Satsa på att förenkla och fördjupa istället för att splittra dig åt olika håll.

Mitt råd: Stärk en nära relation.

Lejonet

23/7–22/8

Det kan bli allt annat än långtråkigt i privatlivet. Satsa på en tid av healing som ger näring till din själ och stimulerar dina drömmar. Familjesituationen blir stabilare i slutet på veckan. Du kan få stöd och uppmuntran från oväntat håll.

Mitt råd: Koppla av mer och njut så mycket du kan.

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Vanligtvis står du med fötterna på jorden och är klarsynt och praktisk. Men nu är du ovanligt idealistisk och kan ha svårt för att skilja på fantasi och fakta i en kärleksrelation. Dra ner på förväntningar i nära relationer så kan du undvika att bli besviken.

Mitt råd: Ligg lågt med besluten.

Vågen

23/9–22/10

Fyll din vecka med kärlek och harmoni. Skapa mys hemma och njut av gemenskap. Både dina kärleks- och vänskapsrelationer kan förbättras. Finn en lugn och skön vrå i ditt hem som kan bli din egna och speciella plats för att hitta lugnet inombords.

Mitt råd: Sitt med dina känslor och lär känna mer om ditt inre.

Skorpionen

23/10–22/11

Du får massor av extra energi men bör se upp med impulsivitet och förhastade beslut. Samtidigt kan du få ovanligt mycket gjort på kort tid och nå mål med framgångsrika resultat. Dina relationer kan komma med oväntade överraskningar.

Mitt råd: Dra ner på tempot och planera dagarna i detalj.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du kan känna dig uttråkad med vardagsrutiner och längta efter nya erfarenheter. Dämpa din rastlöshet genom att komma i bättre kontakt med dina känslor. Ett lugnare tempo, meditation och yoga passar nu. En efterlängtad dröm kan ta längre tid att förverkliga än du räknat med.

Mitt råd: Tålamod.

Stenbocken

22/12–20/1

Din kreativitet kan ha blivit mer tillgänglig på sista tiden. Det kan kännas lättare nu att nå dina mål och förverkliga dina drömmar. Försök att hålla en bra balans, och undvik att gå till överdrift med för många olika projekt samtidigt. Slappa, njut och relaxa någon dag innan helgen.

Mitt råd: Återhämta krafterna.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Du kan uppleva att du kört fast och står och stampar på samma ställe. Sättet att komma vidare på nu är att vidga vyerna och söka dig till nya områden som intresserar dig. Gå utanför din bekväma zon och prova på något helt nytt och annorlunda.

Mitt råd: Ta ett steg i ny riktning.

Fiskarna

20/2–20/3

Räkna med några intensiva dagar både på jobbet och hemma. Rensa almanackan från allt som känns överflödigt. Kärleksbekymmer kan uppta en stor del av din tid. Satsa på att lösa problem med praktiska lösningar.

Mitt råd: Balansera dina behov med andras utan att ge upp för mycket av dig själv.