1:33

Veckohoroskop 9-15 september 2021

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du fattar viktiga beslut utan att krångla till något. Flera personervänder sig till dig för att få råd i brännande och/eller ovanliga frågor. Men när det gäller pengar bör du vara återhållsam nu annars riskerar du att bli utnyttjad.

Oxen

20/4–20/5

Du vill lära känna nya människor och är inte alls rädd för att ta den första kontakten. Din bekantskapskrets kan utökas betydligt och det finns mycket värme och välvilja omkring dig. Även i kärleken blir det bättre och bättre.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Oväntade händelser gör att du måste ändra dina planer med kort varsel. Men du tänker positivt och ser nya möjligheter överallt, så allt blir ändå ganska bra. Ofta kan du även inspirera andra att tänka i nya spännande banor.

Kräftan

22/6–22/7

Du har mycket att pyssla med och tiden går fort. Din effektivitet gör att du hinner mer än de flesta och det finns även tid över för nöjen. En fest som du är med och ordnar blir väldigt uppskattad. Lite tur i spel kan du också ha.

Lejonet

23/7–22/8

Du är intresserad av pengar och affärer. Någon typ av extrainkomst är på gång, skapad av dina egna ansträngningar. Du kan också ha tur i tävlingar av olika slag. En avundsjuk person försöker sänka ditt humör, men det lyckas du parera.

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Du har stark utstrålning och syns och märks mer än du själv vet om. Det är en bra vecka om du ska presentera dig själv i nya sammanhang. Folk lyssnar på det du säger och du inhöstar komplimanger i mängd. Bara att suga åt dig!

Vågen

23/9–22/10

De människor du möter tycks ständigt förvåna dig, på gott och ont – inget blir riktigt som du tänkt och trott. Det är alltså ingen idé att planera i detalj. Istället måste du vara tolerant, flexibel och beredd på oväntade vändningar.

Skorpionen

23/10–22/11

Du vill ha glöd och passion i allt du gör. Allt som är vanligt och lagom tråkar ut dig. Människor lockas av din starka utstrålning och kärlekslivet är riktigt spännande! Är du singel har du svårt att välja mellan alla beundrare.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du är bra på att sätta andra i arbete. Ibland lyckas du få trista uppgifter att framstå som stimulerande och eftersträvansvärda. Själv föredrar du att ägna dig åt dina egna intressen, särskilt om det innebär att du får byta miljö.

Stenbocken

22/12–20/1

Du söker enkla utvägar och får dåligt samvete när du för en gångs skull slarvar från dig vissa uppgifter. Var inte så hård mot dig själv, du behöver inte vara perfekt! Dina relationer fungerar utmärkt och det är ändå det viktigaste.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Du är intresserad av människor och ställer de rätta frågorna när någon vill prata om sina känslor och upplevelser. Flera nya personer vill lära känna dig. Det är också dags att våga ta fler initiativ i kärlek än du gjort på sistone.

Fiskarna

20/2–20/3

Du har en del dominanta och envisa personer omkring dig. Många diskussioner uppstår och ingen tycks vilja ge sig. Kanske handlar det för mycket om stolthet och prestige? Om du vågar tänka i nya banor så kommer allt att lossna!

1:39

Efter reklamen: TV: Så funkar astrologi – här är allt du vill veta

(1:39)

Relaterade artiklar

Hälsohoroskop: Så här mår du som bäst under 2021

Det här läppstiftet ska du välja – enligt ditt stjärntecken