Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Det här är dina turnummer – baserat på ditt stjärntecken

29 nov, 2021 
Lukas Ernryd
Till vänster, kvinnor som viskar, till höger, siffror i en hög.
Kanske har du redan ett turnummer, men vad säger stjärnorna att du borde ha? Här får du siffrorna som ger dig lite mer medvind – baserat på ditt horoskop.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Man behöver inte ens tro på horoskop för att sitta inne på ett turnummer.

De flesta av oss har ett eller flera siffror som vi gärna väljer. I vissa fall vet vi varför, men andra gånger kanske det bara har blivit så.

Men varför inte vända sig till stjärnorna?

Se också: Så ska du fira jul – enligt ditt stjärntecken

Astro: Så ska du fira jul enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Astro: Så ska du fira jul enligt ditt stjärntecken

Dit har det brittiska mediet Inbaal vänt sig för att göra en guide baserat på zodiakens stjärntecken. Hennes metod är att titta på planeten och tarotkortet som är sammankopplade med ett specifikt stjärntecken. Sedan har hon gjort uträkningar på lite olika sätt.

Våra 12 stjärntecken

Vädur: 9, 45, 54

Vädurens energi och lite barnsliga charm inbjuder till en rejäl dos tur. Det är en bra start. Eller som man säger i Danmark: Lyckan står den käcka bi. Den härskande planeten är Mars som är kopplad till siffran 5. Tarotkortet är "kejsaren" som i sin tur hänger ihop med 4. Så vad får vi då? Jo. Givetvis 45 och 54. Men också summan av dessa talen, det vill säga 9.

Annons

Väduren har också vissa turdagar. Dessa är tisdag, fredag och lördag.

Oxen: 2, 12, 35

Oxen gillar inte stress och skyndar inte onödan. Det är Venus som är oxens planet och den hänger ihop med siffran 7. Tarotkortet är "översteprästen" som är sammanflätad med siffran 5. Genom att inbördes addera, subtrahera och multiplicera dessa tal, får Inbaal fram tursiffrorna 2, 12 och 35.

Tvillingarna: 14, 66, 88

Tvillingarna kan ha en obeslutsam natur och frestas ibland att spela mot sig själv. Men slå lite kallt vatten i blodet och ta det lugnt. Detta stjärntecken styrs av planeten Merkurius som har siffran 8. Tarotkortet är "de älskande" som har siffran 6. Inbaal tycker det är en god idé att köra dubbelt på de respektive siffrorna vilket ger 66 och 88. Hon adderar också siffrorna med varandra och får 14.

Tvillingarnas lyckodagar är också ett par: onsdag och torsdag.

Kräftan: 7, 9, 63

Kräftan styrs av månen som har siffran 9. Tarotkortet är "vagnen" som kopplas till siffran 7. Inbaal säger att kräftan är en snäll varelse, men håller sig för sig själv och därför vill hon göra så lite som möjligt med siffrorna. Därför är 7 och 9 kräftans tursiffror. Hon lägger också till 63, som är summan av de multiplicerade grundtalen.

Annons

Lejon: 48, 68, 86

Lejonet älskar att stå i centrum och står inte ut med att förlora. Kanske föga förvånande är det solen – med siffran 6 – som har inflytande över lejonet. Tarotkortet är "styrka" vilket hänger ihop med 8. Här leker Inbaal med grundtalen för att få fram stora tursiffror.

Lejonet har också turdagar. Nämligen vilken dag som helst.

Jungfrun: 72, 89, 98

Jungfrun älskar logik och vill gärna se mönster. Därför litar inte jungfrun på saker som planeter och tur. Tarotkortet är den försiktiga "eremiten" som har nummer 9. Det är Merkurius utövar inflytande över jungfrun. Planeten är kopplad till siffran 8. Två av tursiffrorna vaskas fram genom att ställa dessa siffror bredvid varandra på två sätt. Det tredje talet uppenbarar sig genom att multiplicera grundtalen med varandra.

Lyckodag? Onsdag.

Vågen: 7, 11, 77

Inbaal säger att snälla och obeslutsamma tal är vågens räddning. Den milda planeten Venus styr ditt stjärntecken med siffran 7. Ditt tarotkort är "rättvisan" som har siffran 11. Här ska man inte krångla till det för att få fram tursiffrorna. Använd 77 som ditt lyckonummer. Även 7 och 11 funkar fint för dig.

Annons

Skorpionen: 10, 13, 100

Inbaal säger att skorpionen är det mest mystiska av alla tecken. Alla som har detta stjärntecken tror på astrologi, även om man inte låter någon veta det. Planeten Pluto styr skorpionen, men den planeten har inget nummer. Därför sätts det till 0. Dina tursiffror blir därför – enligt Inbaal – 10 och 100. Lägg till siffran 13 eftersom ditt tarotkort är "döden".

Lyckodagen är tisdag.

Skytten: 4, 14, 56

Skytten är rolig, kärleksfull men kan också uppfattas som lite hänsynslös med sitt stundtals heta temperament. Du som tillhör detta stjärntecken kommer inte tro på tokiga idéer om lyckotal, säger Inbaal. Här skapar man helst sina egna regler. Men i alla fall är Jupiter associerad med siffran 4 och ditt tarotkort är "måttfullheten" som hänger ihop med siffran 14. Använd 4 och 14 som dina grundläggande lyckotal. Ditt tredje nummer får du om du multiplicera dessa två, det vill säga 56.

Torsdag är din lyckodag.

Stenbocken: 5, 18, 45

Detta stjärntecken älskar doften av pengar och synen av att se dem rulla in. Därför är det kanske passande att stenbockens tarotkort är "djävulen" som hör ihop med 15. Din planet är Saturnus som kopplas samman till siffran 3. Multiplicera grundtalen för att få 45 för att ett av dina lycknummer. Dividera grundtalen med varandra för få 5. Addera också 15 med 3 för få 18.

Annons

Vattumannen: 1, 11, 17

Vattumannen är mystisk, unik och stark. En frihetsälskande person som är full av överraskningar och nytänkande. Ditt tarotkort är stjärnan som har siffran 17. Planeten är Uranus som associeras med nummer 1. Välj därför 1 och 11 som dina turnummer, men även 17.

Turdagarna är lördag och söndag.

Fiskarna: 16, 20, 36

Fiskarna är ett kärleksfullt och romantiskt tecken. Alla söker upp dig när de behöver lätta sitt hjärta. Ditt tarotkort är månen med den eftertraktade siffran 18. Planeten Neptunus, nummer 2, styr dina drifter. Lägg ihop grundtalen för att få 20. Subtrahera dem för få 18. Multiplicera dem för att få 36.

Se också: Den här hunden ska du skaffa – baserat på ditt stjärntecken

Den här hunden ska du skaffa baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Den här hunden ska du skaffa baserat på ditt stjärntecken

Källa: Mediet Inbaal till sajten top10casinos.

Annons