1:33

Veckohoroskop 12 - 18 maj 2022

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du har mycket nytt på gång och optimismen ökar. För ovanlighetens skull har du inte bråttom, utan du resonerar med både dig själv och andra innan du gör något. Dina nära relationer präglas av ärlighet, harmoni och djupa känslor.

Oxen

20/4–20/5

Du är på din vakt och släpper inte så gärna in nya människor i ditt liv. Kanske vill du inte krångla till det eller ha några ytterligare förpliktelser. Även vänner du känt länge kan uppleva dig som lite mer tillknäppt än vanligt.

Stort årshoroskop – så blir 2022 för ditt stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du vill göra något för att hjälpa andra. Engagemang i ideella grupper ger en känsla av mening och leder dessutom till nya kontakter. Du har förmåga att få folk att känna sig avspända.

Kräftan

22/6–22/7

Det handlar mycket om jobb just nu. Du kan få en rejäl skjuts uppåt och framåt om du anstränger dig lite extra. Dessutom lyckas du ofta stöta ihop med personer som utan att tveka ger dig både uppmuntran och praktisk hjälp.

Lejonet

23/7–22/8

Du oroar dig för saker du inte kan påverka och det tar mycket energi. Säg ja om någon föreslår ett miljöombyte, för det ger dig annat att tänka på. Däremot ska du vara på din vakt när det gäller affärer och inte ta några risker.

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Just nu är det bra läge för att samarbeta när det gäller pengar och affärer. Du är både smart och rättvis. Dessutom har du en förmåga att ta fram det bästa hos andra, du hjälper människor att utvecklas på inre och yttre plan.

Vågen

23/9–22/10

Du gör en nybekantskap som du genast fattar tycke för. Ni tänker likadant och har samma intressen. Gör gärna en utflykt eller kortare resa tillsammans! Du gillar att bryta rutinerna och kan anpassa dig till alla slags miljöer.

Skorpionen

23/10–22/11

Du har väldigt mycket att göra. Det är till största delen roliga saker som du har själv har valt, och det gör att du orkar ännu mer än vanligt. Veckan är bra för att byta jobb eller skaffa ett extraknäck. Men undvik att låna pengar.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Nu ökar både optimismen och kreativiteten. Du vill göra massor av saker, och helst allt på en gång. Dessutom är du bra på att få igång andra – din energi smittar verkligen av sig. Även i kärleken blir det bättre och bättre.

Stenbocken

22/12–20/1

Du behöver inga stora äventyr just nu utan trivs utmärkt med att vara hemma i din egen miljö. Färg och form är viktigt och det är en bra period för att skaffa lite nya inredningsdetaljer. Troligen får du också oväntade gäster.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Roliga möten och intressanta sammanträffanden förgyller din tillvaro. Ingen dag är lik den andra och det passar dig ganska bra eftersom du är trött på rutiner. Du engagerar dig också mycket i frågor som rör hälsa och friskvård.

Fiskarna

20/2–20/3

Du står inför ett vägval och använder mycket tid till att begrunda dina alternativ. Alla detaljer måste stötas och blötas. Ju mer du tänker, desto osäkrare blir du. Det är nog lika bra att göra något helt annat tills allt har klarnat.