1:33

Veckohoroskop 14 - 20 april 2022

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du intresserar dig för andlighet, filosofi och psykologi. Det känns viktigt att tänka på djupet och ifrågasätta gamla sanningar. När du träffar människor vill du prata om saker som engagerar dig och det blir intensiva diskussioner.

Oxen

20/4–20/5

Det händer mycket roligt men ditt problem nu är att du tröttnar så fort. Hela tiden vill du ha omväxling och nya intryck. Stressa inte upp dig i onödan! Motion och annan fysisk aktivitet skapar balans mellan kropp och själ.

Stort årshoroskop – så blir 2022 för ditt stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är på bra humör och gillar att överraska människor genom att köpa smågåvor eller ordna fester. Helst vill du förstås att allt ska bli perfekt men låt inte kostnaderna skena iväg utan håll dig till en rimlig budget!

Kräftan

22/6–22/7

Det pågår enkonflikt i din omgivning. Du försöker vara objektiv men det är svårt eftersom du inte vet hela sanningen. Blanda dig inte i för mycket för då riskerar du att göra allt värre genom att säga fel saker till fel personer!

Lejonet

23/7–22/8

Du är bra på att delegera uppgifter till andra. Själv orkar du inte lika mycket som du skulle önska och framför allt saknar du uthållighet. Unna dig att ta det lugnt! Den energi du har kan du använda till att umgås med vänner.

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Du har en del trassel som måste redas ut och ju snabbare du kommer igång desto bättre går det. Det är också en fördel om du fattar egna beslut istället för att lyssna på andras motstridiga råd. Lita alltid på din magkänsla.

Vågen

23/9–22/10

Nu är det liv och rörelse. Det händer saker hela tiden och allt är inte planerat. Du får ta fram all din organisationsförmåga! Det är också bra om du stärker ditt eget väl-mående genom att äta nyttigt och få lite frisk luft emellanåt.

Skorpionen

23/10–22/11

Du är intresserad av människor får nya vänner och blir dessutom lätt förälskad. Men du har en tendens att lova mer än du kan hålla och sedan vet du inte hur du ska hantera situationen. Låt inte impulser styra ditt beteende!

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du vill göra klart något du har påbörjat för ett bra tag sedan. Optimismen är stark men du måste hushålla med krafterna för du blir fort trött. Gör en sak i taget och knyt ihop alla trådar ordentligt innan du börjar med nästa!

Stenbocken

22/12–20/1

Det börjar lossna på många fronter. Problem du grunnat på länge känns mer hanterliga, nära relationer förbättras och även ekonomin kan få ett uppsving. Det är dags att planera ännu fler nya initiativ nu när du har medvind.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Du vill mycket, idéerna flödar och du planerar bra. Men det praktiska genom-förandet fungerar dåligt eftersom du tappar koncentrationen och glömmer hur du tänkte från början. Skriv upp allt så blir det mer ordning och reda.

Fiskarna

20/2–20/3

Din blandning av optimism, framåtanda och energi kan föra dig långt. Även känslomässigt är du öppen och bjuder gärna in nya människor i ditt liv. Många ser dig i ett helt nytt ljus, och du får komplimanger från alla möjliga håll.