1:33

Veckohoroskop 26 maj - 1 juni 2022

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du vill få något uträttat och fort ska det gå också. Saker du tvekat inför känns både möjliga och lockande och vad andra tycker bryr du dig inte om. Gå helst inte in i några nya samarbeten – allt fungerar bättre om du är självständig.

Oxen

20/4–20/5

Du gillar att analysera människor och relationer. Du dömer ingen utan är bara uppriktigt intresserad av vad som styr folks beteende. Därför kan du också smälta in i alla sammanhang. Blir andra ovänner hittar du snabbt en kompromiss.

Stort årshoroskop – så blir 2022 för ditt stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du vill att allt ska vara enkelt och okomplicerat. Men nu dyker det upp några hinder på vägen och du måste vara både tålmodig och lite finurlig om det ska bli som du vill. Ha koll på var du lägger viktiga papper och kvitton!

Kräftan

22/6–22/7

Du vill vara fri och kreativ. Men din tid upptas till stor del av rutin-uppgifter så det blir ingen kraft kvar till annat just nu. Du tar väldigt mycket ansvar för att saker och ting blir gjorda, och din pliktkänsla är kanske lite överdriven.

Lejonet

23/7–22/8

Du är optimistisk och tror alla om gott. Någon du litat på gör dig besviken, och du bryter tillfälligt kontakten med personen. Arbetsmässigt har du stora framgångar förutsatt att du orkar hålla ordning på de viktiga detaljerna.

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Som vanligt gör du ditt bästa, och du försöker vara så noggrann som det bara går. Men just nu blir det inte som du tänkt och det beror på att andra saboterar din uttänkta ordning. Du får nog ge upp alla planer på att ha total kontroll!

Vågen

23/9–22/10

Dina relationer är intensiva och laddade. Lite bråkigt kan det också bli men du gör i alla fall det du kan för att avstyra allt sådant. Om inget annat hjälper så drar du dig helt enkelt undan. Ekonomiskt är det en ljusning på gång.

Skorpionen

23/10–22/11

Du träffar mycket folk och gör ett både starkt och positivt intryck på de allra flesta. Att någon verkar lite avig eller kritisk behöver du inte ta så hårt. Ni har mer gemensamt än du tror och kommer att umgås en hel del framöver.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Frågor som rör etik rättvisa och moral engagerar dig, och du vill få ut dina åsikter i alla möjliga sammanhang. Någon som inte lagt märke till dig tidigare upptäcker äntligen din kapacitet och du får ett intressant erbjudande.

Stenbocken

22/12–20/1

Det händer mycket i din närmaste vänkrets och det beror till största delen på dig och de spännande initiativ du tar. Dessutom fördjupar du kontakten med en släkting som du tidigare varit oense med. Nu trivs ni med varandra igen.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Du har stark utstrålning och trivs som fisken i vattnet på fester och stora middagar. Dessutom är du romantisk och blir lätt förälskad. Har du en relation blir den ännu bättre än tidigare. Du och din partner är generösa mot varandra.

Fiskarna

20/2–20/3

Du fattar beslut och verkar ofta ha ett större självförtroende än du egentligen har. Dina inre tvivel håller du för dig själv. Det är också dags att planera ekonomin. Dra ner på onödiga utgifter och framför allt: undvik impulsköp.