1:33

Veckohoroskop 28 april - 4 maj 2022

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du och dina närmaste pratar ofta och gärna om svunna tider men era minnen är ganska olika. Plocka gärna fram gamla dagböcker och fotoalbum och jämför! Ekonomin ser bra ut och du kan köpa något du länge velat ha till hemmet.

Oxen

20/4–20/5

Du är envis och uthållig. När du har ett mål i sikte släpper du det inte och vad andra tycker bryr du dig mindre om. Men du har också förmåga att koppla av totalt mellanvarven. En väldigt trevlig fest blir veckans höjdpunkt.

Stort årshoroskop – så blir 2022 för ditt stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Någon du tänkt på hör av sig och ni har massor att prata om. Men det finns också andra som pockar på din uppmärksamhet, du har inte många lugna stunder. Ibland måste du säga nej, så du får chans att hämta andan.

Kräftan

22/6–22/7

Du är ovanligt lättpåverkad och ska helst inte umgås med negativa, gnälliga personer. Egentligen trivs du utmärkt med att bara vara för dig själv och fundera. Frågor som rör religion och livsåskådning är viktiga att bearbeta.

Lejonet

23/7–22/8

Du vill vara snäll så du ställer upp på det mesta som folk omkring dig föreslår. Men det uppstår ändå gnissel, och det finns faktiskt personer som medvetet skapar konflikter. Dra dig undan så fort du märker sådana tendenser!

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Du blir kritiserad av en person som inte tycks känna dig särskilt väl. Din första impuls är att ge igen, men det kommer annat emellan. Det är inte ”klart” mellan er, men det är nog ändå bäst att bita ihop och undvika en öppen konflikt.

Vågen

23/9–22/10

Du är ofta irriterad men försöker att inte visa det. Undertryckt ilska kan visa sig som huvudvärk eller magont. Att vara ute i naturen hjälper dig att återfå balansen och om du har trädgård bör du ägna dig mycket åt den.

Skorpionen

23/10–22/11

Det handlar mycket om pengar nu. Något som varit dunkelt klarnar, och du kan fatta ett viktigt beslut. Du tar dig också tid att umgås med dina närmaste, och det uppskattas mer än du kanske tror. Men försök tona ner ditt kontrollbehov!

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du är ganska snarstucken. Minsta antydan till kritik drar ner humöret – ditt självförtroende är inte fullt lika bra som det verkar. Men du är effektiv och får mycket gjort när du lyckas koncentrera dig. Dessutom är du hjälpsam.

Stenbocken

22/12–20/1

Du är på ett lättsamt humör och trivs bra på fester och andra sociala evenemang. Även om du inte gör något väsen av dig så lägger folk märke till din självklara och vänliga utstrålning. Det lönar sig att ta egna initiativ i kärlek!

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Du tar tag i saker som andra vare sig orkar eller vill bry sig om. I alla sammanhang framstår du som seriös och kompetent. Själv tycker du inte att dina insatser är speciellt märkvärdiga, men visst är du värd en liten belöning!

Fiskarna

20/2–20/3

Du är energisk och kraftfull, med förmåga att skilja väsentligheter från bagateller. Logik och intuition går hand i hand. En bra period för att fatta beslut och göra upp konkreta planer. Du tar också ett självklart ansvar för andra.