Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken
Brand logo

Veckohoroskop 10-16 maj 2021

10 maj, 2021 
Katarina Campagnola
Monica Hortell

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Nymånen står i ditt ekonomiska område och bjuder in till nya inkomstmöjligheter. Fundera på hur du kan skapa trygghet och bekvämlighet på lång sikt. De närmaste veckorna passar för att se över ditt boende och privatliv. Satsa på aktiviteter tillsammans med familjen.

Mitt råd: Familjegemenskap.

Oxen

20/4–20/5

Nymånen står i ditt tecken den 11:e och bjuder på nystart kring hälsa och personliga intressen. Satsa på nya planer för självförverkligande och lägg mer energi på att skapa balans mellan kropp och själ. Finn nya vägar till inkomster och trygghet.

Mitt råd: Mer energi, mindre stress.

Tvillingarna

21/5–21/6

Din planet Merkurius står i ditt tecken nu och detta gör dig extra skarp och klartänkt. Din förmåga att resonera och analysera är på topp och du kan lätt dra rätt slutsatser. Nu kan du ta ställning till situationer och problem på förnuftiga grunder.

Annons

Mitt råd: Helt rätt tid för att agera och ta beslut.

Kräftan

22/6–22/7

Mars hjälper dig att ta tag i arbete med iver och entusiasm, och du kan känna dig ovanligt motiverad och kreativ. Satsa på att organisera din tid och skapa rutiner för en effektiv arbetsrytm. Planera familjeaktiviteter tillsammans med barnen.

Mitt råd: Få samarbetet att fungera bättre.

Lejonet

23/7–22/8

Det är dags att göra nya planer i jobbet, integrera och skapa helhet. Du kan få en ny gnista av motivation och längtan till att utvecklas och förverkliga nya mål i karriären. Fundera på vad som känns livsbejakande och satsa på att gå vidare med det.

Mitt råd: Aktiviteter som ingjuter livskraft.

Jungfrun

23/8–22/9

Nu är en utmärkt tid för att gå vidare i karriären. Du kan tänka klart och se saker och ting som de är. Läget passar för nystart kring studier, resor och situationer som kräver informationshantering. Det blir lättare med rutiner som kräver koncentration och självdisciplin.

Annons

Mitt råd: Mot nya mål.

Vågen

23/9–22/10

Du gillar att vara i partnerskap men nu kan det vara viktigt att ge varandra tid att göra saker och ting på egen hand. Se till att ni båda får utrymme och egentid under veckan till att göra det ni gillar var och en på vars ett håll.

Mitt råd: Planera för en festlig middag tillsammans under helgen.

Skorpionen

23/10–22/11

Skytten

23/11–21/12

Nymånen står i ditt relationsområde och bjuder in till nystart. Ett nytt partnerskap kan utvecklas till något som gynnar dig ekonomiskt. Om du haft problem i en kärleksrelation passar det att börja om och förlåta varandra för det som hänt tidigare.

Mitt råd: Fokusera på det viktiga.

Stenbocken

22/12–20/1

Det finns flera skäl till att vara nöjd med ditt liv just nu. Det finns möjligheter överallt som bara väntar på dig och du kan få extra energi, kreativitet och styrka till att utveckla allt det du brinner för. Våga ta chanser och sluta gnälla över småsaker.

Annons

Mitt råd: Investera i ett nytt äventyr!

Vattumannen

21/1–19/2

Du har möjlighet att bygga upp något och definiera dig själv på nytt. Men det krävs en hel del koncentration och uthållighet om du ska lyckas hela vägen fram. Om du är beredd på att satsa, finns det ingenting som kan stoppa din framfart.

Mitt råd: Höj ribban och tänk framgång!

Fiskarna

20/2–20/3

Venus står gynnsamt för att ge mer plats för kvalitetstid på hemmaplan. Gör något roligt tillsammans med familjen och skapa utrymme för gemenskap och överraskningar. Känn in vad du längtar efter på djupet och våga anta nya utmaningar.

Mitt råd: Få närvaro och möt dina känslor på insidan.

Annons