1:33

Veckohoroskop 12-18 augusti 2021

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du är intresserad av hälsofrågor och bestämmer dig för att införa nya sunda vanor. Flera av dina vänner hänger på, och ni peppar varandra på ett bra sätt. Veckan är också bra för att skapa mer ordning i skåp, lådor och förråd.

Oxen

20/4–20/5

Om du brukarvara tillbakadragen eller självkritisk så måste du försöka övervinna det nu. Du får nämligen ovanligt mycketuppmärksamhet, och det är bra för både jobbet och kärleken om du framstår som en säker och positiv person.

Vilken Disneyskurk är du mest lik? Ditt stjärntecken avslöjar dig

Tvillingarna

21/5–21/6

Händelser inom familjen och din släkt kräver ditt engagemang. Du har ett finger med i varje spel och kan ofta reda ut bådekonflikter och annat trassel. Det tycks också vara ett trevligt miljöombyte eller rentav en flytt på gång.

Kräftan

22/6–22/7

Det kommer bli en händelserik vecka. Tempot är stundtals högre än du skulle önska, men du hänger med bra och klarar det du bestämmer dig för. Kontakten med vänner och bekanta är intensiv, och du lär också känna flera nya intressanta personer.

Lejonet

23/7–22/8

Du har klarat en del utmaningar så nu kan du luta dig tillbaka med nytt självförtroende. Passa gärna på att se över din ekonomi. Du har sinne för affärer och vet instinktivt var det kan finnas vinster att hämta. Däremot tar du inga risker.

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Allt är intensivt och du försöker ha koll på varje liten detalj. Vissa saker som du planerat blir dock inte som du tänkt, utan de blir faktiskt bättre! Det gäller alltså att vara öppen för förändringar. Extra pengar kan också komma in.

Vågen

23/9–22/10

Du vet vad du vill men frågan är hur du ska uppnå det? Det känns lite stökigt och rörigt just nu, och det mesta tar längre tid än väntat. Ge inte upp, försök istället ha tålamod och planera allt ännu bättre. Tiden verkar bara gott för dig.

Skorpionen

23/10–22/11

Nu får du mer energi, tar nya initiativ och kan glädja dig åt ett allt starkare själv-förtroende. Dessutom är du otålig. Allt ska ske genast, du vill inte vänta en sekund längre än nödvändigt! Ett par nya trevliga bekanta skaffar du också.

Hit ska du åka på semester – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du vill inte ha några halvmesyrer och ibland är du rentav extrem i det du gör. Men på något märkligt sätt, och trots en del konstiga turer blir allt precis som du vill. Därför känner du dig också stark och väl rustad inför framtiden.

Stenbocken

22/12–20/1

Du vill inte harva i samma hjulspår utan tar vara på alla möjligheter till förnyelse och omväxling. Allt du gör går väldigt fort och folk häpnar över din energi. Du är också duktig på att hitta på roliga överraskningar till andra människor.

Vattumannen

21/1–19/2

Du kan uttrycka dig på ett bra och vinnande sätt och är inte rädd för att ge dig in i nya situationer. Ett problem du ältat länge verkar lösa sig tack vare en blandning av andras ingripande och ren tur. Det är bara att tacka och ta emot!

Så får du relationen att hålla – enligt ditt stjärntecken

Fiskarna

20/2–20/3

Du har framgång på det yttreplanet men känslomässigt vacklar du hit och dit. Det är viktigt att du lyssnar på din intuition och inre röst, och för att kunna göra det måste du skapa mer lugn och stillhet. Sortera bort onödiga åtaganden!

Relaterade artiklar

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Så blir din sommar! Stort horoskop för sommaren 2021