1:33

Veckohoroskop 13-19 maj 2021

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du är rastlös och vill alltid ha flera saker på gång. Det rör till sig ibland, och du kan bli smått irriterad, men grundstämningen är ändå positiv och du är effektivare än de flesta. Ett ekonomiskt tillskott är också att vänta för dig.

Oxen

20/4–20/5

Trygghet, komfort och materiellt välstånd betyder mycket för dig. Du köper en del nytt nu och lyckas hitta hög kvalitet till bra pris. Dessutom är du uppfinningsrik och duktig på att bygga, konstruera och reparera saker och ting.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är snabbtänkt och kan diskutera om vad som helst. Oavsett ämne så hittar du de vassaste argumenten. Men ibland överarbetar du saker och ting och ägnar för mycket tid åt oviktiga småsaker. Koncentration och fokus är det du behöver!

Kräftan

22/6–22/7

Du vill fixa en del saker hemma och sätter igång tidskrävande projekt. Du är idérik och energisk men inte särskilt noggrann, vilket folk i omgivningen gärna påpekar. Ta inte illa upp, fråga istället om de har lust att hjälpa dig!

Lejonet

23/7–22/8

Du säger vad du tycker utan att bry dig om konsekvenserna. Det kan vara befriande men du riskerar också att få ett par ovänner på köpet. Provocera inte i onödan, utan välj dina tillfällen! Vissa strider är inte värda att ta.

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Du är både kreativ och nöjeslysten. Ingenting står stilla, tvärtom så är det liv, rörelse och ett väldigt högt tempo.I både kärlek och vänskap ser det lovande ut. Du är generös och känslomässigt öppen, och det gör dig attraktiv.

Vågen

23/9–22/10

Börja inte med några jättestora projekt. Du har lätt för att förivra dig men desto svårare att tänka långsiktigt. Koppla gärna av med konst, musik, film eller böcker – just nu behöver du lyfta från verkligheten och låta fantasin få fritt spelrum!

Skorpionen

23/10–22/11

Du är trött på allt som känns gammalt och slitet så du satsar både energi och pengar på att förnya. Din kreativitet får verkligen utlopp. Ta också bättre hand om dina nära relationer, så att ingen behöver känna sig bortglömd.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du trivs bäst tillsammans med barn och ungdomar, så ägna lite extra tid åt dina yngre bekanta! Rutinjobb och allt som kräver stor noggrannhet har du däremot inget tålamod med. Du skjuter upp mycket och tänker att det ordnar sig sen.

Stenbocken

22/12–20/1

Nu måste du ta det lugnt och tänka efter innan du gör något. Impulsivitet lönar sig inte utan leder bara till förvirring! Däremot bör du i lugn och ro försöka utveckla dina skapande talanger, för där finns mycket att hämta.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Du är envis och kämpar för det du tror på med ett till synes orubbligt självförtroende. Ofta diskuterar du laddade frågor som ingen annan har vågat ta upp, och särskilt finkänslig är du inte. Du får i alla fall folk att lyssna.

Fiskarna

20/2–20/3

Du känner en våg av optimism och börjar genast göra upp stora planer. Inget känns för svårt, så du ger dig i kast med utmaningar du tidigare backat inför. När det gäller ekonomi måste du dock vara extra noga med kvitton och papper.

Quiz: Har du koll på rymden? Testa dig här!

Vilken Disneyskurk är du mest lik? Ditt stjärntecken avslöjar dig