1:33

Veckohoroskop 15-21 november 2021


Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Det kan uppstå en hel del spänning som kan skapa konflikter med andra eller inspirera din kreativitet om du hanterar det hela på rätt sätt. Dra ner på tempot och var uppmärksam på dina reaktioner.

Mitt råd: Nu passar att skapa förändring och frigöra dig från det som håller dig tillbaka.

Oxen

20/4–20/5

Du får inte långtråkigt i relationer under den närmaste tiden, men du måste vara beredd på överraskningar och kan förvänta dig att oväntade saker sker. Du behöver vara dig själv mer än vanligt och vara öppen för att omfamna det unika inom dig.

Mitt råd: Satsa på det som ger näring till dina drömmar.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Undvik att ta risker och sänk tempot denna veckan. Det finns risk för impulsiva beslut som inte är bra och kan ställa till det. Känn in dina behov och gör justeringar som ger välbefinnande. Inkomster och nya kontakter kan komma på oväntade sätt.

Mitt råd: Var uppmärksamma dina känslor på djupet.

Kräftan

22/6–22/7

Nu är en bra tid för att göra saker och ting på egen hand. Tänk igenom och definiera dina mål och drömmar och ställ in dig på att verkligen nå dem. Venus står i ditt relationsområde och förbättrar i relationer. Satsa på att knyta positiva kontakter och lös problem i nära relationer.

Mitt råd: Trygghet på lång sikt.

Lejonet

23/7–22/8

Lägg din energi på familjen och på privatlivet nu. Se över ditt boende och skapa trivsel i hemmet. Stuva om en del i din vardag och få mer tid över till annat. Något oväntat kan ske i karriären. Du kan behöva mer tid för dig själv under helgen. Tänk hälsa och välbefinnande.

Mitt råd: Skapa bättre balans.

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Du kan pendla mellan att vilja frigöra dig från något och samtidigt ha svårt för att släppa taget. Skapa klarhet genom att väga dina argument för och emot. Gör ett avbrott i vardagen runt fullmånen, men undvik oplanerade resor.

Mitt råd: Mer fritid och avkopplande aktiviteter.

Vågen

23/9–22/10

Du kan vara så inriktad på din karriär och framtid att du kan missa andra viktiga områden, som romantik och vänskap. Venus står gynnsamt nu för gemenskap. Lägg mer tid på privatlivet och planera något roligt tillsammans med dina nära och kära.

Mitt råd: Familjen och vänner i fokus.

Skorpionen

23/10–22/11

Nu är ett bra tillfälle för att lösa problem i en relation. Det blir lättare att sätta fingret på vad som behöver förändras. Satsa på att göra positiva justeringar som tar fram det bästa hos alla som är involverade. Skapa större utrymme för alla och få mer frihet.

Mitt råd: Ta in helt nya perspektiv nu.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Läget är bra för praktiska initiativ som kan ge nya inkomstmöjligheter och mer klirr i kassan. Du blir extra klarsynt och kan lätt koncentrera dig på viktiga uppgifter. Ta hand om allt pappersarbete som kräver precision, klarhet och perspektiv.

Mitt råd: Balansera arbete och välbefinnande.

Stenbocken

22/12–20/1

Venus står i ditt tecken och formar en gynnsam konstellation till Mars och Uranus. Du kan bli blixtförälskad i någon som gör starkt intryck på dig. Öppna dig för nytt. Ha roligare i vardagen.

Mitt råd: Gå utanför vardagsrutinerna och prova på nya utmaningar som känns roliga och inspirerande.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Du kan snabbast nå dina mål om du samarbetar med andra som har samma intressen. Samtidigt kan du lätt hamna i konflikt med chefer om du inte får utrymme att ta kommandot över ditt eget arbete.

Mitt råd: Om du kan vara din egen chef nu, kan du få mycket gjort och trivas bättre på jobbet.

Fiskarna

20/2–20/3

Något eller någon kan göra starkt intryck på dig och driva fram en förändring som du väntat på. Relationer kan ge mer glädje och trivsel nu. Satsa på mer umgänge med familj och vänner, och sätt nöjesfyllda aktiviteter främst. Upptäck kärleken omkring dig.

Mitt råd: Njut av nuet och av gott umgänge.