1:33

Veckohoroskop 16-22 december 2021

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Det händer saker hela tiden. Stressigt är det men samtidigt också roligt och ditt humör blir allt bättre. Du har förmåga att sprida god energi till alla omkring dig, och på alla slags möten eller fester får du mycket uppmärksamhet.

Oxen

20/4–20/5

Du får kontakt med bekanta från förr, och ni har mycket att prata om. Vissa nyheter gör dig verkligen positivt överraskad. Det ser också riktigt spännande ut i kärleken. Ju mer du ger av dina känslor, desto mer får du tillbaka.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du pratar mycket och gärna och är också duktig på att sätta dig in i hur andra resonerar. Men praktiskt handling är du sämre på. Visst vill du göra en massa saker, men när det verkligen gäller orkar du inte lika mycket som du tror.

Kräftan

22/6–22/7

Du vill inte stöta dig med någon utan tar mycket hänsyn även i småsaker. Ibland blir du irriterad på dig själv för att du inte på en gång säger vad du tycker. Humöret höjs när en av dina vänner kommer med en glad överraskning

Lejonet

23/7–22/8

Du är duktig på allt som rör färg och form och kan gärna satsa lite tid och pengar på heminredning och ny konst. Dessutom måste du ägna extra tid åt en vän som behöver ditt stöd. Du kan hjälpa till genom att finnas till hands och lyssna.

Stort årshoroskop – så blir 2022 för ditt stjärntecken

Jungfrun

23/8–22/9

Du trivs mycket bra tillsammans med barn och yngre personer. Hemma har du gärna öppet hus för alla som vill umgås, och en spontan fest blir lyckad. Lite tur i både spel och kärlek har du också, så visst finns anledning till optimism

Vågen

23/9–22/10

Du måste genast ta itu med något du skjutit upp så länge, så du nästan glömt bort det! Nu blir det väldigt akut, men du är effektiv och lyckas faktiskt överträffa dig själv. Trevligt nog kommer det att bli det tid över för både kärlek och fest.

Skorpionen

23/10–22/11

Humöret pendlar, och de tvära kasten blir ansträngande för både dig själv och andra. En stunds stillhet och eftertanke varje dag ger balans. Ekonomin ser i alla fall bra ut, och du får möjlighet att göra en långsiktig investering.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du tycker om att ta initiativ och starta nya saker. Det blir en delkonflikter när folk tycker att du bestämmer för mycket, men du är självsäker och låter dig inte rubbas.I tävlingar klarar du dig bra, men rutinjobb har du svårt för.

Stenbocken

22/12–20/1

Nu är det för mycket på gång och mest av allt behöver du tid för dig själv. Ta inte på dig mer arbete och lova inte att utföra tjänster som du absolut inte har lust med! Vissa blir besvikna, men din ärlighet kommer ändå att respekteras.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Du är energisk och rastlös och längtar efter en förändring. De idéer du får kan snart visa sig vara verkliga snilleblixtar. Men du får inte bli för impulsiv, för då blir det bara rörigt. Ta det lugnt och planera noga innan du gör något!

Fiskarna

20/2–20/3

Du är utåtriktad och pratsam. Oavsett var du befinner dig hittar du alltid någon intressant person att dela dina tankar och åsikter med. Däremot är du på din vakt känslomässigt och många kontakter stannar på en ytlig nivå.