Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken
Brand logo

Veckohoroskop 16-22 september 2021

16 sep, 2021 
https://image.allas.se/image-202116?imageId=202116&width=1320&height=1320&cropw=43.75&croph=43.75&x=28.44&y=28.44
Monica Hortell

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Du blir inspirerad av människor du möter och de nya tankar och idéer de berättar om. Det känns som att förändringar är möjliga. Det är en perfekt tid för att starta samarbeten. Dessutom finns det romantik i luften så ha alla sinnen öppna!

Oxen

20/4–20/5

Det blir en mycket omväxlande vecka. Nya projekt sätts igång, och du drar i många viktiga trådar. En person du trodde var emot dig visar sig vara helt på din sida dessutom. De små konflikter ni tidigare haft har landat i något väldigt konstruktivt.

Tvillingarna

21/5–21/6

Nu är du väldigt kreativ och får så många idéer så du hinner knappt med själv. Anteckna allt som kommer upp så du inte glömmer hälften direkt! Det är också en bra period för att kontakta människor som kan hjälpa dig arbetsmässigt.

Kräftan

22/6–22/7

Det är lite stökigt omkring dig och det dyker hela tiden upp nya saker att göra. Det kan bli tal om en renovering eller flytt också. Ditt goda humör hjälper dig i alla lägen och smittar också av sig på andra människor i din omgivning.

Annons

Lejonet

23/7–22/8

Du är rastlös, uppfinningsrik och nyfiken. Utmaningar lockar och sporrar dig. Dessutom har du en fantastisk förmåga att diskret och omärkligt få människor att göra precis som du vill. Ditt vänliga sätt gör dig svår att motstå.

Jungfrun

23/8–22/9

Nu får du vara med om flera roliga sammanträffanden. Bland annat stöter du ihop med en bekant du tänkt mycket på, men som du inte sett på länge. Det blir ett trevligt återseende för er båda. Se till att ni inte tappar kontakten igen!

Vågen

23/9–22/10

Du får en stor dos extra energi och känner att du kan göra något utöver det vanliga. Folk noterar din styrka och du får som du vill i de flesta sammanhang. Allt som rör ekonomiska förhandlingar och avtal är extra positivt.

Se också: Så funkar astrologi – därför har vi stjärntecken

Så funkar astrologiBrand logo
Så funkar astrologi

Skorpionen

23/10–22/11

Viktiga planer tar form i ditt inre. Men du tar inte så många nya initiativ just nu utan du väntar gärna och ser hur saker och ting utvecklar sig. Dina relationer fungerar ändå jättebra både i vänskap och kärlek, och det räcker långt.

Annons

Skytten

23/11–21/12

Du har mycket energi men är också ovanligt slarvig. Du litar på att allt kommer att lösa sig och är väl inte helt realistisk i dina planer. Våga titta närmare även på obehagliga fakta sen kan du gå vidare på ett mer övertänkt sätt.

Stenbocken

22/12–20/1

Du träffar roliga människor som delar många av dina intressen. Men det uppstår också konflikter när folk inte kan enas om småsaker. Du är själv inte heller så vidare diplomatisk och dina kommentarer orsakar upprörda känslor hos vissa.

Vattumannen

21/1–19/2

Du har stora visioner och tänker ofta på allt du skulle göra om du hade tid/råd/frihet. Men tålamod behövs för det är svårt att komma loss. När det gäller är du fortfarande osäker på hur du ska övervinna vissa praktiska hinder.

Fiskarna

20/2–20/3

Du är känslomässigt intensiv och går in i alla relationer och nya situationer med hull och hår. Intuitionen gör att du hamnar rätt. Din starka utstrålning gör också att människor dras till dig och du harframgång i både kärlek och affärer.

Annons