1:33

Veckohoroskop 17-23 maj 2021

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Ditt fokus kan vara på hemmet och privatlivet. Ägna mer tid åt fritidsaktiviteter och relaxa tillsammans med vänner och familj. Syskonrelationer kan bli bättre nu. Dela med dig av goda nyheter till din omgivning. Du kan få dubbelt tillbaka.

Mitt råd: Ta mer ledigt och koppla av.

Oxen

20/4–20/5

Solen står i ditt tecken och lyser upp din tillvaro. Din kreativitet kan vara på topp och ge nya inkomster. Du kan känna dig speciellt attraherad till någon med charm och trevligt utseende. Var öppen för äventyr och våga gå utanför din bekväma zon.

Mitt råd: Följ din egen känsla och var flexibel.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Det finns risk just nu för att du hamnar i konflikter med personer som har ett helt annat perspektiv på tillvaron än du har. Se till att undvika konfrontation och gör något konstruktivt av din irritation.

Mitt råd: Det som ger mest glädje nu är när du kan fördjupa dig i en uppgift som skapar trygghet på lång sikt.

Kräftan

22/6–22/7

Du är ovanligt energisk och kan få mycket gjort under kort tid. Just nu kanske du vill fokusera mer på dig själv och på dina egna intressen. Samtidigt kan du känna press att du behöver förändra något i en relation.

Mitt råd: En kort resa till naturen kan ta fram lugnet och hjälpa dig att hitta rätt.

Lejonet

23/7–22/8

Du kan vara ovanligt känslosam och kan känna för att dra dig undan i ensamhet. Samtidigt kan kreativa idéer från vänner stimulera till nya drömmar. Satsa på att hitta balansen mellan ensamtid och att finna tid för dina vänskapsrelationer.

Mitt råd: Upptäck nya sidor hos dig själv genom andra

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Det kan bli svårt att få kontroll på en känslomässigt laddad situation. Du kan sträva efter balans mellan att hålla tillbaka dina känslor och vilja säga för mycket. Din omgivning kan dock upp-skatta din ärlighet och gilla att du är rakt på sak.

Mitt råd: Lägg energi på att hitta rätt väg framåt.

Vågen

23/9–22/10

Både Merkurius och Venus står gynnsamt för vänskap, socialt umgänge och för kärleks-relationer. Bjud hem vänner på fest, eller planera för en romantisk afton med din käraste. Resor och studier ligger helt rätt i tiden nu.

Mitt råd: Engagera dig i det som gör dig glad och lycklig tillsammans med andra.

Skorpionen

23/10–22/11

Du är i bättre kontakt med dina känslor och har lätt för att visa vad du känner. Din avslappnade attityd skapar förtroende hos andra. Dela på ett djupare plan och lyssna in på vad andra har att säga. Du kan göra skillnad genom att vara dig själv helt och hållet.

Mitt råd: Mer närvaro.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Dina relationer står i centrum och kan fungera ovanligt bra till den 20:e. Efter det kan det uppstå missförstånd och orealistiska förväntningar i nära förhållanden. Undvik att fatta viktiga beslut tillsammans med andra och lova bara det du kan hålla.

Mitt råd: På väg mot nya värderingar.

Stenbocken

22/12–20/1

Du kan känna dig ovanligt kreativ och inspireras till att börja ett nytt projekt. Ta fram dina talanger och låt fantasin flöda. Du kan känna dig i bättre form än på länge och ha goda chanser att lyckas med nya uppfinningsrika projekt.

Mitt råd: Gör livet intressant. Våga drömma.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Du kan räkna med betydligt mer arbete och behöver ladda upp din kraft denna veckan. Fundera på framtiden och vart du vill befinna dig lite längre fram. Läget passar för att sätta rimliga mål som går att nå inom snar framtid.

Mitt råd: Gör aktiviteter som ger både extra energi och avkoppling.

Fiskarna

20/2–20/3

Sätt dina egna känslomässiga behov i första rummet. Låt inte krav från andra rubba balansen. Sätt gränser och känn in vad du behöver för att må som allra bäst. Satsa på att få något gjort på hemma-plan. Renovera, dekorera och försköna ditt hem.

Mitt råd: Avsluta ofärdiga projekt.

Så får du relationen att hålla – enligt ditt stjärntecken

Hit ska du åka på semester – enligt ditt stjärntecken