1:33

Veckohoroskop 19 - 25 maj 2022

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du träffar folk och skaffar dig nya bekanta i de mest skilda sammanhang. En liten romans kan det också bli om du är öppen för det. Men ekonomin är ett orosmoment. Du har haft en del dåliga rådgivare som du måste göra dig av med.

Oxen

20/4–20/5

Du litar på din förmåga att klara utmaningar, och därför säger du ja till allt som folk föreslår. Risken är att du överskattar din energi och att du inte kan slutföra det du börjar med. Även praktiska detaljer kan orsaka problem.

Stort årshoroskop – så blir 2022 för ditt stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du stöter ihop med vänner och bekanta vart du än går. Det blir också ett oväntat återseende med någon du inte sett på länge. Rent praktiskt får du dock inte så mycket gjort som du tänkt, det ger dåligt samvete.

Kräftan

22/6–22/7

Du behöver tid att fundera och reflektera i lugn och ro. Människor kan uppleva dig som ”svår” eller hemlighetsfull, eftersom de märker att du inte säger allt du tänker. Men du håller på din integritet och låter ingen störa dig.

Lejonet

23/7–22/8

Du letar nya spännande upplevelser. Samtidigt finns det mycket hemma som du borde ta tag i. Du vet vad och hur du ska göra, men det dyker alltid upp något annat som är roligare. Det är nog lika bra att låta plikterna vila ett tag!

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Veckan är bra för att träffa vänner och bekanta. Du lever upp när händer saker och du kan delta i spännande samtal. Det behövs inte mycket för att du ska bli inspirerad att tänka i helt nya banor. Många förändringar är på väg.

Vågen

23/9–22/10

Du vill göra en insats för att hjälpa människor som har det svårt. Försök få ut dina idéer i större sammanhang! Ditt engagemang inspirerar, och folk lyssnar till det du har att säga. Du har också tur rent privat, inte minst i kärleken.

Skorpionen

23/10–22/11

Du är kreativ men just nu vågar du inte riktigt komma fram med dina idéer. Dels är du rädd för vad andra ska tycka och dels är du väldigt självkritisk och då blir det förstås en låsning. Synd, för du har massor att dela med dig av!

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du vill ha det mer festligt i vardagen och köper gärna presenter till dina närmaste plus att du överraskar dem på andra sätt. Kanske är det dags för en gemensam resa? Ekonomin ser bra ut och det kan också bli en liten spelvinst.

Stenbocken

22/12–20/1

Du styr och ställer och organiserar med ett stadigt ökande självförtroende. Saker och ting blir gjorda när du griper in och det är en lättnad för fler än du själv. Dock finns en risk att du blir ”överenergisk” och inte kan varva ner.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Någon vill ha dig med i en riskfylld affär, men det bör du inte hoppa på. Avvakta istället och satsa på det som är tryggt och säkert tills vidare! I kärleken blir det desto mer spännande. Du blir uppvaktad av flera personer.

Fiskarna

20/2–20/3

Det blir fullt fart och du fixar med flera olika projekt. Folk omkring dig har synpunkter, de goda råden haglar men så värst mycket praktisk hjälp får du inte. Din energi och målmedvetenhet gör att du ändå klarar allt du föresätter dig.