1:33

Veckohoroskop 2 - 8 juni 2022

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du är mycket målmedveten. När du har bestämt dig för något blir det så oavsett hur svårt det är. Du blir sporrad av motstånd. I konkurrenssituationer och i tävlingar klarar du dig bra, eftersom du behåller lugnet när andra blir nervösa.

Oxen

20/4–20/5

Du känner att det är dags för något nytt. Frågan är vad du vill? Just nu råder osäkerhet och du blir allmänt frustrerad. När folk frågar dig vad du håller på med vet du inte riktigt vad du ska svara. Ett kort miljöombyte blir välgörande.

Stort årshoroskop – så blir 2022 för ditt stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är energisk och inspirationsfylld. Ditt självförtroende stiger också eftersom du får beröm för en avklarad uppgift. En god vän eller familjemedlem kommer med ett förvånande besked, som även påverkar dig en hel del.

Kräftan

22/6–22/7

Du står inför en del tuffa utmaningar och självförtroendet åker lite upp och ner. Det är bäst att ta en sak i taget och att helt fokusera på den. När du vågar satsa hundra procent på något lyckas du nämligen alldeles utmärkt.

Lejonet

23/7–22/8

Du är inne i ett positivt stråk där du lyckas med det mesta. Men det finns någon som är avundsjuk på dig och den personen sprider rykten och försöker sabotera på andra sätt. Var uppmärksam och förebygg innan det går för långt!

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Du är både analytisk och intuitiv och löser gärna alla slags gåtor och mysterier. Men när det gäller känslor är du hemlighetsfull och rädd att avslöja för mycket om dig själv. Det kan stöta bort någon som vill ha närmare kontakt.

Vågen

23/9–22/10

Du är energisk men inte uthållig. Det du gör är ganska kortsiktigt, och vissa anklagar dig för att vara opålitlig. Lova inte mer än du säkert vet att du kan hålla! Täta samarbeten ska du helst undvika eftersom de leder till konflikter.

Skorpionen

23/10–22/11

Du har ett problem som du vänder och vrider på utan att hitta en lösning. Låt det vila ett tag, tänk på något helt annat så kommer allt att klarna när du minst väntar det. Ett miljöombyte ger också nya värdefulla impulser.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du lär känna människor som är sinsemellan väldigt olika. De kanske inte gillar varandra men du trivs i alla kretsar. Det enda du har svårt för är snålhet. Själv är du generös, nästan till överdrift. På fester får du mycket uppmärksamhet.

Stenbocken

22/12–20/1

Du vill se en början och ett slut på allt du gör. Det ska vara enkelt och det ska gå fort. Stora framtidsfrågor har du ingen lust att ta tag i just nu och lika bra är det. Gör det som passar dig allra bäst och som du blir glad av!

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Det är snabba ryck nu och du får inte många lugna stunder. Allt är intensivt och spännande och ofta måste du ändra dina planer med kort varsel. Folk omkring dig märker förstås att du går på högvarv och många avundas din energi.

Fiskarna

20/2–20/3