1:33

Veckohoroskop 2-8 september 2021

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Veckan är perfekt för att börja med praktiska projekt. Du är energisk och effektiv och folk gillar att du tar tag i saker och ting. Några nya bekantskaper gör du också. Är du singel kan du träffa en partner i samband med något arbete.

Oxen

20/4–20/5

Någon du har varma känslor för hör av sig och det blir ett intressant samtal. Troligen inleder ni en ny form av samarbete som blir krävande men också givande. Veckan är också bra för alla typer av konstnärlig verksamhet.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du behöver ett avbrott från krav och vardag. Att ”bara vara” ett par dagar skulle göra dig gott och framför allt få fart på din kreativitet. Ekonomin ser bra ut, och du gör investeringar som kommer att ge det resultat du hoppas.

Kräftan

22/6–22/7

Du dras till det trygga och det välbekanta. Ofta hamnar du i samtal om tider som varit, och det blir både sentimentalitet och glada skratt. Passa också på att svara på brev från släktingar och gamla vänner, eller ring upp dem!

Lejonet

23/7–22/8

Du är rastlös och börjar med olika saker utan att ha någon klar bild av hur du ska slutföra dem. Du har i alla fall roligt när du håller på, och nya idéer kommer hela tiden. Korta resor och utflykter ger dig också stora utbyten.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Jungfrun

23/8–22/9

Du är känslig och aningen lättirriterad. Det behövs inte mycket för att humöret ska skifta, och ibland känner du inte igen dig själv. Men du är bra på att organisera, och bäst mår du när du kan fokusera på en praktisk arbetsuppgift.

Vågen

23/9–22/10

Du är lyhörd för hur människor mår och du har lätt för att prata om känslor. Flera personer anförtror sig åt dig, och du får reda på en hemlighet som du gör klokt att behålla för dig själv. Ekonomin är svajig, så dra ner på utgifterna!

Se också: Stjärntecken som lätt blir kära i varandra

1:07

Efter reklamen: Stjärntecken som lätt blir kära i varandra

(1:07)

Skorpionen

23/10–22/11

Du kan hamna i lägen där du är tvungen att kompromissa trots att du är säker på att du har mer rätt än övriga inblandade. I längden kommer du dock att få många fördelar av det som beslutas nu. Det gäller bara att ha lite extra tålamod.

Skytten

23/11–21/12

Du har mycket energi och gillar att ta tag i nya utmaningar. Lite motstånd avskräcker dig inte, du blir tvärtom sporrad av det. Men du måste nog lägga band på din tendens att predika för andra vad de ska använda sin tid till.

Presenttips – perfekta saker att köpa till alla i skyttens stjärntecken

Stenbocken

22/12–20/1

Det är bra om du tar mer plats och ser till att visa dina talanger. Om du ständigt låter andra gå före kommer du att ångra dig. Någon du lär känna nu blir ett slags vägledare eller mentor som ger dig många nyttiga råd, så lyssna med öppet sinne!

Vattumannen

21/1–19/2

Du är rastlös och tar många initiativ, eftersom du vill att det ska hända saker snabbt. Risken är att du glömmer bort att lyssna till din inre röst. Intuitionen är stark, men den behöver ett lugnare tempo för att göra sig gällande.

Vilken Disneyskurk är du mest lik? Ditt stjärntecken avslöjar dig

Fiskarna

20/2–20/3

Du kan inte koncentrera dig på egna projekt eftersom det händer så mycket omkring dig. Däremot är du engagerad i andras förehavanden och framsteg och de som ber om ditt stöd får det. Många är glada över din hjälpsamhet.

Relaterade artiklar

Hälsohoroskop: Så här mår du som bäst under 2021

Det här läppstiftet ska du välja – enligt ditt stjärntecken