1:33

Veckohoroskop 20-26 december 2021


Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Trots juletider kan du tänka på karriären och smida planer för framtiden. Fundera på om det är något som du vill förändra. Studier och vidareutbildning kan gynna din yrkesidentitet. Både fördelar och problem kan komma genom personer i auktoritetsställning.

Mitt råd: Ta fram gåvor och talanger

Oxen

20/4–20/5

Flera planeter står i harmoni med ditt stjärntecken och gör julen extra speciell i år. Ha roligt tillsammans med familjen och spendera extra tid med dina barn. Det nya året kommer med positiva överraskningar som kan förbättra relationer med vänner och grupper du delar intressen med.

Mitt råd: Njut!

Stort årshoroskop – så blir 2022 för ditt stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Det kan pågå en del under ytan som du helst vill behålla för dig själv. Men det är inte helt fel att dela dina tankar och känslor med någon som du litar på. Njut av dagar tillsammans med familjen hemma och satsa på att komma i harmonisk balans.

Mitt råd: Segla igenom veckan med lätthet.

Kräftan

22/6–22/7

Det kan ske mycket i dina relationer. Intensiva möten kan komma som ändrar både känslor och värderingar. Om du är i en relation, diskutera vad som fungerar bäst i kärlekslivet och satsa på ett lyckligare förhållande. Utveckla gemensamma intressen.

Mitt råd: Förstå varandras kärleksspråk

Lejonet

23/7–22/8

Du kanske inte håller med om allt som familjen, en vän eller partner står för, men för att skapa julfrid kan den bästa lösningen vara att acceptera varandras beslut. Ge alla utrymme och uppmärksamma varje persons individuella behov så kan du räkna med en lyckad jul.

Mitt råd: Tolerans.

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Satsa på tid för dig själv och familjen under julen och syssla med kreativa aktiviteter tillsammans som ger gemenskap. Läget är helt perfekt för att ägna dig åt det som gör dig glad, lycklig och tar fram mer av ditt sanna jag.

Mitt råd: Lägg arbete åt sidan och njut av gyllene ögonblick i nuet.

Vågen

23/9–22/10

Relationer är ett viktigt område i ditt liv, och din stora utmaning är att inte vara beroende av andra. Träna på att stå på egna ben och fatta dina egna beslut. Fokus ligger på privatlivet några veckor framåt. Gå inåt och finn din frid inombords.

Mitt råd: Bra balans i det yttre och inre.

Skorpionen

23/10–22/11

Södra månnoden står nu i ditt tecken och ger dig mer utrymme till att släppa taget om mönster och annat som du kanske fastnat i men som inte fyller någon egentlig funktion längre. Känn efter vad du är redo att släppa och börja planera ditt nya liv.

Mitt råd: Hitta din motivation och drivkraft.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Mars står i ditt tecken nu och ger dig en hel del extra energi. Du kanske måste lägga ner extra mycket arbete under julen för att få alla pusselbitarna på plats. Julen kan också kosta mer än du räknat med, men samtidigt kan det bli inflöde av inkomst.

Mitt råd: Använd kreativitet för att skapa nya inkomstkällor.

Stenbocken

22/12–20/1

Solen står i ditt tecken tillsammans med Venus och Pluto. Du kan räkna med ett intensivt avslut på år 2021 och börja det nya året med en riktig rivstart. Återhämta krafterna under de sista veckorna på året för bästa nystart. Njut mer!

Mitt råd: Vistas i naturen, läs och skriv i en rofylld miljö.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Det är dags att få ordning på saker och ting i ditt liv och förbereda dig på en nystart inför det nya året. En positiv utveckling kan ske om du är öppen för att utveckla dina intressen samt axla ett större ansvar.

Mitt råd: Satsa på socialt umgänge under julen och släpp kraven.

Fiskarna

20/2–20/3

Du kan se fram emot ett riktigt fint nytt år med Jupiter i ditt eget tecken. Öppna dig för nya möjligheter och satsa på det du längtat efter men aldrig kommit till skott att göra. Om du älskar äventyr och utmaningar kan det bli en riktigt rolig julhelg.

Mitt råd: Följ med i svängarna och ha kul.