1:33

Veckohoroskop 20-26 maj 2021

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du är intensiv. Antingen satsar du hundra procent på det du gör eller också får det vara. Försiktiga mellanlägen är du inte intresserad av och du vill heller inte kompromissa. I diskussioner är du envis och kanske rentav extrem.

Oxen

20/4–20/5

Du kommer i kontakt med en trevlig charmig och inflytelserik person som är villig att hjälpa dig på olika sätt. Allt känns väldigt lovande. Men tänk också på att tjänster måste gengäldas om det inte ska bli bli obalans i relationen!

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är inne i ett positivt flöde och behöver inte arbeta lika hårt som vanligt för att nå resultat. Dina tankar och idéer är nyskapande och du kan nå ut till en bredare krets än någonsin förut. Ett miljöombyte blir också givande.

Kräftan

22/6–22/7

Det är livligt och händelserikt just nu. Egentligen skulle du behöva vara ensam och smälta alla intryck men det utrymmet finns inte. Istället kretsar det människor omkring dig och du måste ta ställning till många förslag.

Lejonet

23/7–22/8

Du blir besviken på en av dina gamla bekanta som tydligen har varit oärlig. Berätta hur du känner istället för att bryta kontakten rakt av! Det kan finnas bakomliggande faktorer eller rena missförstånd som förklarar det hela.

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Överraskande nyheter innebär att du får extra mycket att göra. Det passar dig bra eftersom du är ovanligt energisk. Ditt goda humör gör att du snabbt tar udden av den kritik som vissa riktar mot dig. Även din ekonomi kan få ett lyft.

Vågen

23/9–22/10

Humöret växlar flera gånger om dagen. Du är ofta irriterad över småsaker som går fel, men emellanåt känner du en stark optimism som får dig att våga ta helt nya initiativ. Det lönar sig att satsa framåt! Du får stöd av många.

Skorpionen

23/10–22/11

Du har en del laddade möten med människor så det blir känslomässigt turbulent. Men det handlar också om någon form av nystart. Goda relationer inleds och någon du träffar nu kan bli en vän för livet, en riktig själsfrände.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du har sinne för dramatik och hamnar i centrum oavsett vilket sällskap du befinner dig i. Troligen får du en helt ny beundrare som gör allt för att få träffa dig oftare. Du blir smickrad men vill samtidigt inte känna dig ägd.

Stenbocken

22/12–20/1

Det krävs mycket av dig och du gör allt för att leva upp tillförväntningarna. Ibland blir du själv förvånad över hur stark du är när det verkligen gäller. Konfrontationer med maktlystna personer orsakar dock problem.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Du vill ha extra spänning i din tillvaro och är generös mot både dig själv och andra. När du köper en present hittar du alltid på något överraskande, utan att tänka på kostnaden. Romantisk är du också och kärlekslivet får ett lyft.

Fiskarna

20/2–20/3

Ett trassligt ärende som rör pengar tycks reda upp sig, även om det inte blir fullt lika bra som du hoppas. Det är viktigt att du tänker positivt och att du planerar framåt. Du kommer att få viktig praktisk hjälp av en släkting.

Quiz: Hur mycket kan du om magi och mystik? 13 kluriga frågor

Hit ska du åka på semester – enligt ditt stjärntecken