1:33

Veckohoroskop 21 - 27 april 2022

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Det kanske inte händer så mycket på det yttre planet. Men du får ändå spännande insikter och känslomässigt håller något inom dig på att öppnas. Dina drömmar är viktiga vägvisare till framtiden så försök komma ihåg dem!

Oxen

20/4–20/5

Du är rastlös och vill hela tiden vara på väg någonstans. Humöret är på topp så länge du känner dig fri att agera spontant. Plikter och rutinjobb drar däremot ner din energi så allt sådant överlåter du med varm hand åt andra.

Stort årshoroskop – så blir 2022 för ditt stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du trivs bra tillsammans med barn och yngre men hamnar lätt i konflikt med personer som är äldre än du själv. Försök vara mer diplomatisk! På en fest träffar du någon du blir imponerad av och det är ömsesidigt.

Kräftan

22/6–22/7

Det händer mycket just nu, och fort går det också. Du hinner inte smälta alla intryck men du är på bra humör och sprider värme och positiv energi. Både gamla och nya vänner söker ditt sällskap. Frågan är hur du ska hinna med alla.

Lejonet

23/7–22/8

Du kan inte kontrollera allt och alla. Både du själv och andra mår bra om du släpper taget. Samtal om etik, filosofi och psykologi ger stort utbyte. I ekonomiska frågor är du smart och har bra blick för långsiktiga investeringar.

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Ett oväntat besök väcker många känslor och gör att du måste skjuta upp något du planerat. Veckan bjuder också på spännande samtal och intensiva diskussioner. Dina åsikter prövas verkligen, och du börjar så sakteliga tänka i nya banor.

Vågen

23/9–22/10

Du har mycket hemma som behöver tas om hand. Nu får du både energi och inspiration, så du sätter igång med olika projekt utan att krångla till något. Men du blir ofta avbruten av personer som är i stort behov av råd och hjälp.

Skorpionen

23/10–22/11

Du charmar människor med ditt vänliga och lättsamma sätt. När det uppstår konflikter griper du genast in och medlar och alla inblandade blir nöjda. Men i stora grupper trivs du inte så bra, det blir för stökigt och bullrigt för dig.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du får en del nya, udda idéer som du av olika anledningar bestämmer dig för att hålla hemliga tills vidare. Desto mer intresserad är du av vad andra människor har på gång. Du är ovanligt nyfiken och har dessutom stark intuition.

Stenbocken

22/12–20/1

Veckan är bra för alla slags resor och miljöombyten. Nya intryck ger inspiration för framtiden och du vågar ta kontakt även med människor som är väldigt olika dig själv. Dessutom är du både tursam och smart när det gäller affärer.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Du har skaffat dig många plikter och åtaganden. En del kan du välja bort, men annat innebär fortsatt ansvar. Det är dags att sortera, att släppa taget om det onödiga och satsa helhjärtat på resten. Det kommer du att må bra av.

Fiskarna

20/2–20/3

Någon du varit oense med är nu villig att kompromissa och ni uppskattar varandra mer och mer. Du blir bjuden på fest. Den blir lyckad så tveka inte att tacka ja! Du har lätt för att prata med alla människor.