1:33

Veckohoroskop 22-28 juli 2021

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du mår bra av att ha det rent snyggt och harmoniskt omkring dig. Bjud gärna hem lite folk så får du anledning att städa! Du gör också en del nyinköp som visserligen gräver hål i kassan, men som du blir mycket nöjd med.

Oxen

20/4–20/5

Du är kreativ och vill ständigt testa nya idéer. Konst och musik ger också starka intryck som sitter kvar länge. Att vara påtvingat sysslolös står du däremot inte ut med. Det måste hända något hela tiden annars tappar du ditt goda humör.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Energin byggs upp och detsamma gäller självförtroendet. Du planerar flera nya spännande projekt och vill inte krångla till något i onödan. Beskäftiga personer som kommer med oombedda råd viftar du vänligt men bestämt undan.

Kräftan

22/6–22/7

Det mesta går din väg nu. Din intuition hjälper dig att göra rätt sak vid rätt tillfälle, och du har dessutom förmåga att få andra människor att göra som du vill. Du är både vänlig och smart, så ingen märker hur mycket du faktiskt styr.

Lejonet

23/7–22/8

Du har många järn i elden. Men det verkar som att många människor behöver dina tjänster och ditt engagemang och du blir ofta störd i det du håller på med. Ibland blir du irriterad, men det är samtidigt smickrande att vara behövd.

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Du är hjälpsam och riktigt njuter av att lösa problem åt andra. Särskilt förtjust är dui att skapa smarta, effektiva system som underlättar vardagen. Ekonomin har du också ordning på nu, och en tidigare investering ger bra utdelning.

Vågen

23/9–22/10

Du vill göra ett bra intryck och försöker anpassa dig till många olika sammanhang. På en fest träffar du någon som kan bli en vän för livet. Även kärleken får en puff i rätt riktning, och tveksamheter du haft börjar försvinna.

Skorpionen

23/10–22/11

Ditt tålamod är inte så bra. Du vill att allt ska ske genast och lägger mycket energi på småsaker som lika gärna kan vänta. Det är dags att stanna upp och fundera på vad som är viktigt. Framför allt måste du behärska humöret.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du är väldigt kreativ. Idéerna kommer slag i slag, och du vill genast testa allt nytt du kommer på. Humöret är på topp också, och i alla sammanhang tillför du ett slags trivsam positivitet som alla omkring dig har nytta av.

Stenbocken

22/12–20/1

Du är lite glömsk och har entendens att röra till det med tider och möten. Ingen större skada skedd, men det blir en del extrajobb innan du får ordning på allt. När det gäller pengar har du stor nytta av en närståendes kunskaper.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Du har förhöjd intuition och är dessutom ovanligt känslosam. Ofta vill du vara ifred, eftersom människors energi och vibrationer påverkar dig så mycket. Samarbeten fungerar inget vidare – du går din egen väg och vill inte kompromissa.

Fiskarna

20/2–20/3

Du är optimistisk och känner att allt kommer att ordna sig om du ger det lite tid. Den inställningen är precis vad som behövs och den borde anammas av många omkring dig. Du har också en del nya idéer beträffande kost och hälsa.