1:33

Veckohoroskop 23-29 augusti 2021

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Venus står i ditt relationsområde vilket ger harmoni i både kärleksförhållanden och andra relationer. Gå på djupet och fundera på vad som är viktigast för dig att behålla eller släppa i innerliga förhållanden. Gör något roligt på tu man hand med din partner eller goda vän.

Mitt råd: Följ din inre längtan.

Oxen

20/4–20/5

Du kan lätt lösa komplicerade problem och komma till insikter som kan få dig att ändra både åsikter och riktning. Öppna upp dig för att gå nya vägar som passar bättre in på det du verkligen vill. Öppna dig för kunskap inom områden som intresserar. Bra vecka för kreativitet och nöjen.

Mitt råd: Njut av nya intryck.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Din nuvarande situation är inte så komplicerad som den varit tidigare. Du kan börja se framåt med tillförsikt och lämna gammalt bakom dig. Satsa på en lugnare höst och planera för aktiviteter som befrämjar ditt välbefinnande. Positiv vecka för familjegemenskap.

Mitt råd: Lagom är bäst.

Kräftan

22/6–22/7

Satsa på att utveckla dina resurser. Du har inneboende talanger som inte uppmärksammats på ett tag. Lägg energi på det som känns viktigt och meningsfullt. Släpp allt som skapar stress. Du kan skapa klarhet i ditt liv på ett helt nytt sätt.

Mitt råd: Lär känna mer av dig själv.

Lejonet

23/7–22/8

Satsa på praktiskt arbete som producerar konkreta resultat. Om du vill se dina drömmar bli verklighet krävs att du står med båda fötterna på jorden. Undvik viktiga beslut som berör ekonomin. Risk för missförstånd.

Mitt råd: Strunta i oväsentliga småsaker och fokusera på större sammanhang.

Undvik skärskador i köket: 5 smarta prylar som hjälper

Jungfrun

23/8–22/9

Flera planeter står i ditt tecken och höjer energin rejält. Men vänta med viktiga beslut tills nästa vecka. Du kan ha kommit ut på andra sidan av en jobbig period som testat ett nära förhållande. Läget passar för att återställa den inre balansen.

Mitt råd: Väx lite och frodas i ditt inre.

Vågen

23/9–22/10

Få ordning på ditt kärleksliv och lös problem i familjerelationer och nära förhållanden. Venus står i ditt tecken och skänker harmoni i både ditt inre och yttre. Du är attraktiv och vacker för omvärlden. Satsa på att utveckla din skönhet och förnya något i garderoben.

Mitt råd: Klipp en ny frisyr.

Skorpionen

23/10–22/11

Vänner kan hjälpa dig få ordning på saker och ting i ditt liv. Men tänk på vad du säger till dina vänner och undvik skvaller. Bra vecka för att tänka igenom hur du vill att framtiden ska se ut. Gör justeringar som passar bättre in på det du vill.

Mitt råd: Hitta dina inre resurser öka din motivation.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Ditt arbete står i fokus under veckan. Undvik att lägga fram nya planer och idéer. Det är stor risk att missförstånd uppstår och att du blir besviken. Prata klartext. Se problem och utmaningar som kommer nu som ett sätt att växa och utvecklas genom.

Mitt råd: Säg vad du menar och mena vad du säger.

Stenbocken

22/12–20/1

Gå igenom den senaste tidens beslut och se över om det är något du vill förändra. Det kan löna sig att vara uppmärksam på detaljer. Bra vecka för studier, kurser och resor. Du kanske inte vill dela dina tankar och känslor just nu.

Mitt råd: Tillåt dig att utvecklas i din egen takt.

Vilken Disneyskurk är du mest lik? Ditt stjärntecken avslöjar dig

Vattumannen

21/1–19/2

Låt inte omgivningen definiera vem du är. Du behöver finna dina egna sätt och vägar. Ha modet att växa på ditt alldeles eget sätt. Var extra klar och tydlig i relationer. Risk för missförstånd som leder till besvikelse. Dra ner på förväntningar.

Mitt råd: Dubbelkolla fakta och detaljer.

Fiskarna

20/2–20/3

Flera planeter står i ditt relationsområde och bjuder in till livlig aktivitet tillsammans med andra. Planera in några roliga aktiviteter och lär känna varandra bättre. Var disciplinerad med arbete så kan du få mycket gjort. Undvik viktiga beslut.

Mitt råd: Finn vägar som berikar ditt liv.

Relaterade artiklar

Hit ska du åka på semester – enligt ditt stjärntecken

Hälsohoroskop: Så här mår du som bäst under 2021