1:33

Veckohoroskop 26 augusti-1 september 2021

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du hamnar i diskussioner med människor som har en lite annan infallsvinkel på saker och ting än vad du har. Om ni resonerar lugnt och sansat hittar ni bra kompromisser. Du märker att olika synsätt faktiskt kan berika varandra.

Oxen

20/4–20/5

Nu har du mycket praktiskt att ta tag i. Inget känns direkt jobbigt utan du sätter igång med glatt humör. Många har nytta av dina idéer, som är både kreativa och originella. Ska du börja ett nytt jobb, så är förutsättningarna perfekta.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du gör flera saker samtidigt och snabbt går det också. Ibland blir du lite för uppskruvad, och det är bra om du kan balansera det med exempelvis meditation eller yoga. I kärleken är det harmoniskt, och du kan också ha lite tur i spel.

Kräftan

22/6–22/7

Du bestämmer dig för att se dina medmänniskors goda sidor och att bemöta alla vänligt och respektfullt. Det ger resultat, och både gamla och nya vänner vill förstås umgås med dig. Dessutom är du romantisk och blir lätt förälskad.

Lejonet

23/7–22/8

Du trivs bra när det är liv och rörelse. Oväntade gäster rubbar visserligen dina cirklar men det är mer roligt än besvärligt. Du är också generös när det gäller pengar. Någon som försatt sig i en rejäl knipa får hjälp av dig.

5 ergonomiska prylar för köket som avlastar händerna

Jungfrun

23/8–22/9

Du har många visioner om framtiden och försöker verkligen tänka positivt. Något finns det ändå som ligger i bakgrunden och oroar, och det är lika bra att du tar reda på vad det är. Om du är ärlig mot dig själv lyckas du bäst på sikt.

Vågen

23/9–22/10

Veckan är bra för att inleda nya relationer och samarbeten. Någon som kommer i i ditt liv nu får stor betydelse för lång tid framåt. Däremot kan du gärna klippa kontakten med en gnällig och bråkig person som har stört dig länge.

Skorpionen

23/10–22/11

Du har lätt för att få nya bekanta men det är inte många som kommer dig in på livet. Ofta framstår du som lite hemlighetsfull eller oåtkomlig. I grupper kommer en stark och ledande sida fram, och du visar att du kan jobba hårt.

Så får du relationen att hålla – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du vill göra något konkret så när andra pratar tar du helt sonika tag i saker och ting. Många nya intressanta idéer kommer när du jobbar praktiskt. Känslomässigt är du dock lite osäker, och du pratar hellre om andra än om dig själv.

Stenbocken

22/12–20/1

Du har helt optimistiskt lovat människor att ställa upp med allt möjligt, men nu börjar du ångra dig. Det kör helt enkelt ihop sig och du behöver nog själv hjälp med att organisera dina aktiviteter. Låt inte prestige och stolthet styra dig!

Vilken Disneyskurk är du mest lik? Ditt stjärntecken avslöjar dig

Vattumannen

21/1–19/2

Flera viktiga möten äger rum. Du är ofta osäker på vilket intryck du gör på andra, men det finns ingen anledning till oro. Det du vill ha sagt går fram. Dessutom kommer du att få en viktig och positiv relation med någon du träffar nu.

Fiskarna

20/2–20/3

En outreddkonflikt gör dig påmind, och du inser att du måste våga säga vad du tycker och stå för det. Samtidigt är du öppen och lyhörd för vad andra har att komma med. Du styrs hela tiden av en stark känsla för rättvisa.

Relaterade artiklar

Kärlekshoroskop 2021: Stort astro för alla stjärntecken

Hit ska du åka på semester – enligt ditt stjärntecken