1:33

Veckohoroskop 3-9 juni 2021

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du funderar över dina rötter bakåt och hur det förflutna har präglat dig. Ett intressant samtal med en släkting ger nya perspektiv. Veckan är också bra för att inreda och fräscha upp hemma. Nya mönster och färger kan göra underverk!

Oxen

20/4–20/5

Vänner du inte träffat på länge kontaktar dig. Ni har mycket att prata om, och du för höra en del förvånande nyheter. Det kommer också in en ny bekant i ditt liv, troligen någon med konstnärliga intressen. Optimismen ökar stadigt.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är utåtriktad och anstränger dig för att göra intryck på andra. När du får uppmärksamhet känner du dig väldigt nöjd. Det ser också ut att komma in extra pengar och det är i grevens tid eftersom du har många utgifter.

Kräftan

22/6–22/7

Du är utåtriktad, tolerant och lyhörd för andras behov. Inte konstigt att folk vill umgås med dig! Väldigt romantisk är du också. Är du singel kan du träffa en stor kärlek som får dig att vilja förändras och utvecklas i nya riktningar!

Lejonet

23/7–22/8

Allting som är rutinbetonat och enahanda frestar på ditt tålamod. Konstnärlig verksamhet trivs du desto bättre med. Inspirationen kommer när du får vara för dig själv och drömma dig bort, utan att någon lägger sig i vad du gör.

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Du tycker ofta att folk omkring dig är tröga, så du agerar helst på egen hand. Det blir en del experimenterande som får oväntade resultat och du trivs när det är lite spännande. På jobbet anstränger du dig mer än de flesta.

Vågen

23/9–22/10

Det händer saker hela tiden, men det blir inte exakt som du förväntat dig eller vill. Att reta upp sig över det är ingen idé så du får försöka vara följsam istället. Allt kan faktiskt blir mycket bättre än du tror även om du inte har total kontroll.

Skorpionen

23/10–22/11

Du har mer bråttom än de flesta och följer dina impulser på ett ganska oövertänkt sätt. Var försiktigare! Risken annars är att du gör eller säger saker du sedan ångrar och så får du ägna mycket tid åt att ställa allt tillrätta.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du funderar mycket på ekonomin och får bra hjälp av en kunnig person i frågor som rör affärer och investeringar. Och om folk är skyldiga dig pengar är det dags att påminna dem. Det är inte fel att bevaka dina rättigheter.

Stenbocken

22/12–20/1

Du vill ha glöd och passion i allt gör. Vanligt och ljummet får det inte vara för då tröttnar du direkt. Det gäller även inom kärleken. Du söker något utöver det vanliga och vill inte kompromissa. En ny relation blir spännande men stormig.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Du är intresserad av hälsofrågor och testar gärna nya metoder som ökar välmåendet. Bra mat, träning, kosttillskott - du känner direkt vad som passar dig. Dina närmaste är med på noterna, så ni hjälper och sporrar varandra.

Fiskarna

20/2–20/3

Din kreativitet ökar och du vill prestera något som gör intryck på omgivningen. Till din glädje blir folk väldigt intresserade av det du gör, och självförtroendet stiger. Lite extra tur i kärlek har du också, så våga nu att ta initiativ!

Så blir sommaren 2021 för ditt stjärntecken

Hit ska du åka på semester – enligt ditt stjärntecken