Veckohoroskop 3-9 maj 2021

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Du kan känna för att skapa förändringar hemma och vilja uppgradera dina tekniska prylar. Satsa på att finna lösningar till problem i ditt boende och gör justeringar och få det mer funktionellt. Bra nu några veckor framåt för renovering och ommöblering.

Mitt råd: Gör det mer trivsamt hemma.

Oxen

20/4–20/5

Räkna med en vecka med mycket prat och samtal. Du kan höra en hel del skvaller. Din nyfikenhet och vetgirighet kan blomstra och nu är läget rätt för att bli intresserad av kurser och böcker. Använd tiden till att mingla och nätverka med din omgivning.

Mitt råd: Investera i nya intressen och vidareutbilda dig.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Passa på och njut av livet och unna dig att roa dig. Du kan känna dig ovanligt social och mottaglig för nya bekantskaper just nu. En bra vecka för att träna hjärnan och din kreativitet. Bryt mönster och prova nytt.

Mitt råd: Borsta tänderna med vänster hand, ta en ny väg till jobbet och titta mer på himlen.

Kräftan

22/6–22/7

Du är känslig och lättpåverkad och behöver öva dig på att strunta i vad folk säger. Gör avslut med allt som inte känns rätt och nödvändigt och förbered dig på en nystart som ger harmoni och balans i ditt liv.

Mitt råd: Ta steg i en ny riktning och reagera med öppenhet på allt som livet kommer med.

Lejonet

23/7–22/8

Nu gäller att slappna av och släppa stressen, annars kan det bli några sömnlösa nätter. Undvik att gå till överdrift med arbete och lägg in mer tid för avkoppling på schemat. Visserligen kan det ske mycket i karriären, men nu krävs balans i tillvaron.

Mitt råd: Slappna av helt och sov sött.

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Om du har planer på att förhandla och ingå ett samarbete så kan du lyckas med detta nu. Organisera dina tankar och gör en plan över vad du vill säga. Du kan räkna med framgång även om slutresultatet inte kommer förrän nästa vecka.

Mitt råd: Upplev personliga och nära möten.

Vågen

23/9–22/10

Din planet Venus står komplicerad denna veckan i linje med Plejaderna på himlavalvet, vilket kan ge tårar. Men redan den 9:e bör du kunna lägga problemen bakom dig och se fram emot en nystart. Gå på djupet, rensa känslor.

Mitt råd: Satsa på att utveckla nya positiva mönster som får dig att må bra.

Skorpionen

23/10–22/11

Satsa på att vidareutveckla dig i karriären, lägg energi på informationshämtning och annat som kan expandera din kunskap. Det kan ske ett oväntat möte med någon som öppnar upp något helt nytt och spännande i ditt liv. Småprata och bygg relationer.

Mitt råd: Ta emot med öppna armar.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Din frihetslängtan är stark och spännande möjligheter kan hagla omkring dig. Speciellt bra kan det bli om du har fokus på kärlek och relationer. Olika beundrare kan dyka upp och ge intressant förslag. Satsa på att vara extra social och öppna dig för samarbete av olika slag.

Mitt råd: Skapa nya kontakter.

Stenbocken

22/12–20/1

De senaste åren har varit påfrestande med många förändringar. Slappna av och gör något som ger inre välbefinnande. Nöjen och fritidsaktiviteter tillsammans med en vän eller partner kan ge precis vad du behöver. Sök närhet och tillåt dig att känna in på djupet.

Mitt råd: Intimitet och tillhörighet.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Ditt fokus kan ligga på romantik och läget passar för att utveckla relationer med beundrare som väcker dina känslor. Våga gå utanför din bekväma zon och gör något spännande och annorlunda som livar upp i vardagen. Lägg in fler nöjen på schemat och ha skoj!

Mitt råd: Roligare tillsammans.

Fiskarna

20/2–20/3

Din kreativitet kan vara på topp nu. Utveckla dina intressen och ta fram mer av dina goda talanger. Familjen kan dock ta upp mer av din tid. Samtidigt kan du trivas bra i ditt eget sällskap och få möjlighet att lära känna mera av dig själv på djupet.

Mitt råd: Balans mellan egna intressen och andras behov.

Vilken Disneyskurk är du mest lik? Ditt stjärntecken avslöjar dig

Så får du relationen att hålla – enligt ditt stjärntecken