1:33

Veckohoroskop 30 augusti-5 september 2021

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Din planet Mars stöter på utmaningar från Neptunus denna veckan och det försvagar din energi rejält. Det kan kännas som att någon dragit ur kontakten och du får svårt att koncentrera dig på praktiska saker. Lägg in några lediga stunder och koppla av så mycket du kan.

Mitt råd: Prioritera.

Oxen

20/4–20/5

Det kan ha varit hektiskt i omgångar med en massa stress. Det kan bero på omställningar hemma eller på jobbet som tar på krafterna. Satsa på att bygga positiva rutiner som hjälper dig att finna balansen i vardagen. Skapa bättre rutiner inför hösten.

Mitt råd: Planera för ditt välbefinnande i höst.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är naturligt social och tillmötesgående och har oftast en bra balans i dina relationer. Men ökad stress kan sätta press på flera områden. Samtidigt kan kärlekstemperaturen höjas rejält. Du kan känna magisk dragning till någon i din omgivning.

Mitt råd: Öppna dig för romantik och nöjen.

Kräftan

22/6–22/7

Din kreativitet får sig ett ordentligt uppsving. Du kan längta efter frihet att skapa och vilja utveckla ditt oberoende. Venus står gynnsamt placerad i ditt mest privata område. Satsa på mys och trevnad i ditt hem. Undvik aktiviteter i grupp.

Mitt råd: Ge mer plats för personligt självförverkligande.

Lejonet

23/7–22/8

Mars härjar i ditt ekonomiska område och läget är inte bra för impulsköp och annat oplanerat shoppande just nu. Undvik viktiga beslut som berör din ekonomi och ligg lågt med investeringar. Nu gäller att planera dina utgifter mer i detalj och att tänka långsiktigt.

Mitt råd: Balans i börsen.

Dejta säkert: 5 tips när du ska träffa någon ny

Jungfrun

23/8–22/9

Din energinivå sjunker fram till den 4:e. Dra ner på aktiviteter och ta det lugnare. En konflikt kan uppstå med någon som agerar passivt aggressivt. Ligg lågt i relationer och infektera inte en redan komplicerad situation med att kritisera just nu.

Mitt råd: Ta egna initiativ och lyft fram dig själv.

Vågen

23/9–22/10

Venus stannar i ditt tecken till den 11:e. Passa på och njut av lugna dagar. Du kanske måste fatta ett beslut i kärlekslivet som påverkar framtiden. Lösningen ligger i att finna en bra balans mellan trygghet och frihet på en och samma gång.

Mitt råd: Självständiga beslut som känns rätt.

Se också: Så funkar astrologi – därför har vi stjärntecken

1:39

Efter reklamen: Så funkar astrologi

(1:39)

Skorpionen

23/10–22/11

Det kan hända märkliga saker som får dig att ifrågasätta vissa relationer. Du kan känna dig sviken och missförstådd. Men även om det känns dramatiskt och komplicerat, så behöver det inte leda till en separation. Det kan istället bli början på en ny fas i förhållandet.

Mitt råd: Öppenhet.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du vill gärna förändra flera områden i ditt liv. Fundera på framtiden och börja göra avslut i områden som inte längre fyller någon funktion. Du måste lämna plats för att nya möjligheter ska kunna växa fram. Omvärdera och gör passande justeringar.

Mitt råd: Förnya mål och drömmar.

Stenbocken

22/12–20/1

Du har många järn i elden och kan behöva dra ner på aktiviteterna. Känn efter vad som är viktigt och kapa banden till resten. Din relation till chefen kan förbättras avsevärt de närmaste veckorna. Lägg fram planer, idéer och diskutera framtiden.

Mitt råd: Livet i fullkomlig balans.

Vilken Disneyskurk är du mest lik? Ditt stjärntecken avslöjar dig

Vattumannen

21/1–19/2

Livet kan kännas instabilt i perioder och det kan ha varit en hel del stress på sistone. Förvänta dig det oväntade och att allting plötligt kan svänga åt ett håll som du inte räknat med.

Mitt råd: Dra ner på tempot och lägg in några lediga dagar lite då och då för att återhämta krafterna.

Fiskarna

20/2–20/3

Vidareutveckla engagemang och saker som intresserar dig. Uppmärksamma vad som verkligen gör dig glad och gör mer av det. Din största utmaning är att våga vara helt självständig och igångsättande. Din styrka är din intuition som kan guida dig helt rätt. Ligg lågt i relationer nu.

Mitt råd: Följ ditt hjärta.

Relaterade artiklar

Hälsohoroskop: Så här mår du som bäst under 2021

Hit ska du åka på semester – enligt ditt stjärntecken