1:33

Veckohoroskop 30 september-6 oktober 2021

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du har stark vilja men inser nu att du måstekompromissa i vissa frågor. Det är inget svaghetstecken, tvärtom. Du har mycket att vinna på att vara följsam. Men du måste vara försiktig när du hanterarviktiga papper och kontrakt.

Oxen

20/4–20/5

Du tycker om att umgås med folk. Men om det ställs krav på att du ska vara på det ena eller andra sättet, då reagerar du med att göra tvärtom. Du vill bli respekterad för den du är, inte bli inplacerad i färdiga fack och fållor.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är kreativ och hittar nya infallsvinklar på gamla problem. Som vanligt får du de mest briljanta idéerna när du slappnar av och bara låter tankarna vandra. Sedan har du dessutom energi nog att göra något praktiskt av dem.

Kräftan

22/6–22/7

Du tvivlar på ditt eget omdöme och litar därför alldeles för mycket på vad andra säger och tycker. Men du är lika klarsynt som någon annan, ofta mer, och det viktigaste av allt nu är att inte krångla till något. Lita på din intuition!

Lejonet

23/7–22/8

Du är generös och optimistisk. Ofta tar du det som din uppgift att göra andra på gott humör, och det lyckas över förväntan. Någon som verkat lite fientlig tidigare kan nu bli en riktigt god vän om du bara är öppen för det.

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Det går framåt på alla fronter. Vissa saker du kämpat länge med tycks ordna upp sig på ett förvånande sätt, och du blir allt mer optimistisk. Nu kan du satsa mot nya djärva mål, och du kommer att utveckla nya, matnyttiga talanger.

Vågen

23/9–22/10

Du har mycket energi och föredrar att göra saker genast istället för att grubbla och planera. Om andra inte hinner med hjälper du dem utan att ens vänta dig något tack. I kärleken är det ganska ljummet men vänskap fungerar bra.

Skorpionen

23/10–22/11

Nu handlar det om att ha tålamod. Du har många spännande planer men måstevänta in det rätta tillfället innan du gör något annars blir det fel. Eventuellöverskottsenergi kan du ladda ur genom promenader och annan motion.

Det här läppstiftet ska du välja – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du ser mer till människors inre kvaliteter än till det yttre skalet. Därför dras du till vänner som du kan ett djupare själsligt utbyte med. Du vill prata om väsentligheter, och de som inte uppfyller dina krav tappar du intresset för.

Stenbocken

22/12–20/1

Flera nya projekt startar. Du är bra på att samarbeta men bara med en person åt gången. Du har förmåga att lyssna och kan sätta dig in hur den andra känner. I större grupper känner du dig däremot vilsen och ofta missförstådd.

Hälsohoroskop: Så här mår du som bäst under 2021

Vattumannen

21/1–19/2

Du träffar en person som berör dig väldigt starkt. Tiden flyger iväg när ni träffas, och ni har alltid mycket att prata om. Troligen kommer ni att samarbeta i ett viktigt och spännande projekt, men det uppstår ett tillfälligt hinder.

Fiskarna

20/2–20/3

Du tänker stort och bryr dig inte om detaljerna. Dessvärre är det just en detalj som hakar upp sig och orsakar praktiska problem. Du reder ut alltihop men det tar tid som du tänkt använda till roligare saker. Håll humöret uppe!

Se också: Så funkar astrologi – därför har vi stjärntecken

1:39

Efter reklamen: Så funkar astrologi

(1:39)

Relaterade artiklar

Vilket stjärntecken passar du med?

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken