1:33

Veckohoroskop 31 maj-6 juni 2021

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Du kan få mycket gjort hemma på kort tid. Satsa på att röja och få ordning på saker och ting. Men ligg lågt vad gäller konflikter. Risken är stor att du hamnar i maktkamp med någon i familjen. Orealistiska förväntningar leder lätt till besvikelser.

Mitt råd: Ömsesidig tillit och respekt.

Oxen

20/4–20/5

Det kan bli svårt att skapa balans mellan ditt frihetsbehov och ansvarsåtaganden som du sitter fast i. Gör en gradvis förändring som frigör dig från det du är redo att släppa. Ge större utrymme för dina känslomässiga behov.

Mitt råd: Utveckla glädjen och satsa på det som gör dig glad och lycklig.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Jupiter står i ditt karriärområde ett helt år framåt. Det bådar gott för goda relationer, samarbete och harmoni. Nu kan du lättare förverkliga dina mål och komma närmare dina drömmar. Dra fördel av personer med mognad och erfarenhet.

Mitt råd; Skapa din framtid som du vill ha den.

Kräftan

22/6–22/7

Venus står i ditt tecken hela månaden ut! Sätt ditt välbefinnande främst och förkovra dig i aktiviteter som får dig att må bra. Passa på att umgås med familj och vänner. Lägg energi på att fördjupa ett kärleksförhållande.

Mitt råd: Ta tillvara på de fina små stunderna som förgyller vardagen.

Lejonet

23/7–22/8

Du kan stöta på motgångar i relationer som begränsar din handlingsfrihet. Det är risk för konflikter men också för konstruktivt samarbete om du kan koncentrera dig på det viktiga och inte bry dig om saker som stör dig. Undvik överansträngning.

Mitt råd: Låt inte motgångar dra ner din energi.

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Sök dig till mogna och kunniga personer som har erfarenheter av ditt område och lär av dem. Jupiter står gynnsamt i ditt relations-område ett år framåt och bjuder på möjligheter i sam-arbete med andra. Satsa på att förbättra relationer som är viktiga i ditt liv.

Mitt råd: Vila i gemenskapen.

Vågen

23/9–22/10

Utmaningar kan komma på jobbet som behöver tacklas på ett balanserat sätt. Risken är stor för konflikter, så undvik att ge dig in i diskussioner. Du kan genomskåda något som du tidigare blundat för eller vägrat inse. Släpp negativa känslor.

Mitt råd: Planera in fler pauser på schemat.

Skorpionen

23/10–22/11

Din planet mars får utmaningar från flera håll denna veckan. Risken är stor att du tar på dig för mycket ansvar och lätt överanstränger dig. Lägg in några lediga dagar på schemat och ta hand om ditt välbefinnande. Undvik maktkamper till varje pris.

Mitt råd: Dra ner på dina aktiviteter.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Din planet Jupiter har nyligen bytt tecken. Nu börjar en årslång period som passar för att satsa på din inre utveckling, familjen och privatlivet. Försköna hemma. Skapa en miljö som befrämjar harmoni och välbefinnande. Må bra och njut mer av livet.

Mitt råd: Lär känna dig själv och bli din egen.

Stenbocken

22/12–20/1

Din planet Saturnus står väldigt bra placerad för att skapa ordning i din ekonomi. Nya inkomstmöjligheter kan komma genom arbetet. Planera framåt och tänk långsiktigt. Ställ inte för höga krav på din hälsa. Nu krävs en fin balansgång mellan aktivitet och vila.

Mitt råd: Stressa av.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Din stora utmaning nu är att finna din roll och bygga en framtid som känns tillfredställande. Om du känner att du trivs med ditt jobb och kan ta på dig mer ansvar utan problem, är du på rätt plats. Men om du saknar glädje i det du gör behövs nya lösningar på problem.

Mitt råd: Känn in.

Fiskarna

20/2–20/3

Jupiter står nu i ditt tecken nu och bjuder in till positiv förnyelse på flera olika nivåer. Du kan känna dig ovanligt glad och förhoppningsfull. Bra period för hälsa och välbefinnande. Satsa på att utveckla de områden du vill förkovra dig inom. Resor och studier ligger helt rätt i tiden.

Mitt råd: Se möjligheter!

Hit ska du åka på semester – enligt ditt stjärntecken

Quiz: Hur mycket kan du om magi och mystik? 13 kluriga frågor