1:33

Veckohoroskop 5 - 11 maj 2022

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du är utåtriktad och kan umgås med olika sorters människor. Nya vänner kommer in i ditt liv, och lite tur i kärlek har du också. Ett miljöombyte blir inspirerande fast kanske inte på det sätt du tänkt. Var öppen för det oväntade!

Oxen

20/4–20/5

Du drar i trådar och ser till att det händer något. I grupper är du en stor tillgång eftersom du får alla att dra åt samma håll. Det blir lite trassel runt en penningfråga, men ditt snabba agerande gör att det reder upp sig.

Stort årshoroskop – så blir 2022 för ditt stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du kan prata och diskutera med vem som helst och du hittar alltid de rätta orden. Dessutom är du effektiv när det gäller praktiska saker. Det finns en risk att viktiga papper kommer på avvägar så var extra försiktig.

Kräftan

22/6–22/7

Du är energisk och fylld av verksamhetslust. Om något är svårt blir du enbart stimulerad – du vill överträffa dig själv och hoppas dessutom kunna imponera på andra. Du är ovanligt tävlingsinriktad. Även i kärlek tar du egna initiativ.

Lejonet

23/7–22/8

Det är mycket på gång och du får spännande idéer som du absolut vill delge andra. Men det finns risk för missförstånd, så du måste uttrycka dig tydligt! Vissa kanske ändå väljer att inte lyssna, men ta inte det personligt.

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

Du försöker göra flera saker samtidigt men det går inget vidare. Låt inte stressen ta överhanden – försök klara av det som verkligen är viktigt och låt resten ta hand om sig självt! Resultaten blir bättre än du tror från början.

Vågen

23/9–22/10

Du mår inte bra av att sitta och grubbla. Gör något praktiskt istället, rensa bland gamla kläder eller städa i förrådet. Gläd dig också åt att dina relationer är harmoniska. Om du är singel kan du träffa någon som allt stämmer med.

Skorpionen

23/10–22/11

Du kan utveckla skapande talanger inom måleri, musik eller poesi. Fantasin flödar, och du vet inte själv var alla idéer kommer ifrån. Det finns också ett slags känslomässig lätthet runt dig, och det gör att många vill umgås med dig.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Det är verkligen händelserikt just nu. Egentligen skulle du behöva vara ensam och smälta alla intryck men det utrymmet finns inte. I stället kretsar det många människor omkring dig och du måste ta ställning till viktiga förslag.

Stenbocken

22/12–20/1

Du tar egna initiativ istället för att sitta och vänta på att andra ska hitta på något. Oftast får du folk med dig och du blir en inspirationskälla för många. En konflikt mellan två närstående kan lösas tack vare dina insatser.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Du slits mellan flera olika åtaganden. Problemet är att du inte kan avgöra vad som är viktigast så i stor optimism försöker du göra allt på en gång. Ta gärna en långpromenad ibland – det skapar lugn och hjälper dig att sortera tankarna.

Fiskarna

20/2–20/3

Du har sinne för affärer och det är en bra vecka för allt som handlar om inköp, avtal och kontrakt. Hjälp kommer att erbjudas men du väljer själv om du behöver den. Du blir också själv frågad till råds om kärlek och relationer.